Συγκεκριμένα, η αστυνομία εντόπισε συνολικά 1.411 παραβάσεις και πέντε συλλήψεις, από τους 72.281 ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν.
Οι 1.136 παραβάσεις αφορούσαν σε περιορισμό μετακίνησης και επιβλήθηκαν ισάριθμα πρόστιμα των 300 ευρώ, εκ των οποίων οι 345 παραβάσεις βεβαιώθηκαν στην Αττική.
Παράλληλα, εντοπίστηκαν και επτά περιπτώσεις παράνομης λειτουργίας επιχειρήσεων, για τις οποίες υπήρξαν και πέντε συλλήψεις.
Συγκεκριμένα, στην Αττική, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη υπευθύνου καταστήματος χονδρικού εμπορίου και επιβολή προστίμου 3.000 ευρώ σε αυτόν, 5.000 ευρώ στην επιχείρηση και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας.
Ακόμη, η αστυνομία προέβη στη σύλληψη υπευθύνου καφενείου και επιβολή προστίμου 3.000 ευρώ, καθώς και επιβολή προστίμου 300 ευρώ σε 12 πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.
Στη δυτική Ελλάδα, εν τω μεταξύ, συνελήφθη ιδιοκτήτης καφενείου και επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας, καθώς και πρόστιμο 300 ευρώ σε 5 πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.
Παράλληλα, προέβη στην επιβολή προστίμου 5.000 ευρώ και 15νθήμερη αναστολή λειτουργίας σε καφενείο, καθώς και επιβολή προστίμου 300 ευρώ σε τέσσερις πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.
Στην Ήπειρο, η αστυνομία προέβη στη σύλληψη ιδιοκτήτη ταβέρνας και επιβολή προστίμου 5.000 ευρώ, καθώς και επιβολή προστίμου 300 ευρώ σε πελάτη για παραβίαση περιορισμού κίνησης.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)