10:06 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1181)
0 23
Βρείτε μας

Αντίθετος τόσο με το άνοιγμα των σχολείων όσο και με την επαναλειτουργία των καταστημάτων δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Προ των πυλών είναι, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, το τρίτο κύμα της πανδημίας κορονοϊού και τάχθηκε κατά του ανοίγματος των σχολείων και της επαναλειτουργίας των καταστημάτων.

Όπως έκανε γνωστό, η απόφαση για το άνοιγμα των σχολείων στην Επιτροπή δεν ήταν ομόφωνη, με τον ίδιο να μειοψηφεί, ενώ δεν έγινε συζήτηση για το άνοιγμα καταστημάτων. 

«Δεν είχε συζητηθεί και η ορθή απόφαση της κυβέρνησης για αυστηροποίηση των μέτρων. Όλα μαζί δεν γίνονται. Θα βρεθούμε μπροστά σε διλήμματα» σημείωσε και πρόσθεσε χαρακτηριστικά ότι «δεν είναι εφικτό να είναι ανοιχτά σχολεία και καταστήματα όταν βλέπουμε το τρένο να έρχεται πάνω μας».

Συνέχισε αναφερόμενος στην ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που προειδοποιεί «όλη την Ευρώπη για την επίπτωση του νέου στελέχους τις επόμενες εβδομάδες».

Θέμα:
Lockdown (1181)
Tags:
lockdown, καταστήματα, άνοιγμα σχολείων, COVID-19, κορονοϊός, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK