03:08 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1097)
0 02
Βρείτε μας

Η Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, η οποία συνεδρίαζε από νωρίς, εισηγείται την παράταση του lockdown μετά και την εκτίμηση των τελευταίων επιδημιολογικών δεδομένων.

Παράταση στο lockdown εισηγήθηκε η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, η οποία εξέτασε στην συνεδρίασή της που ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 17:30 τα τελευταία επιδημιολογικά δεδομένα. 

Τις ανακοινώσεις θα κάνει αναλυτικά στις 18:00 ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς κατά την τακτική ενημέρωση. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων φαίνεται να εισηγείται την παράταση του lockdown και των μέτρων που ίσχυσαν πριν τις εορτές των Χριστουγέννων. Εξάλλου, είναι αρνητικοί ως προς την επαναφορά του συστήματος click away στο λιανεμπόριο αλλά και ως προς την επαναλειτουργία κομμωτηρίων, βιβλιοπωλείων και ΚΤΕΟ.

Τα μέλη της επιτροπής στηρίζουν την αρνητική εισήγηση στην ανάγκη εξέτασης της επίδρασης που υπήρξε στη διασπορά της πανδημίας κατά την περίοδο των εορτών μέσα από την κινητικότητα και τη χαλαρότητα που επικράτησε.

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να υπάρξει νέα σύσκεψη της Επιτροπής, στην οποία θα συζητηθεί το θέμα του ανοίγματος Γυμνασίων και Λυκείων.

Θέμα:
Lockdown (1097)
Tags:
παράταση, lockdown
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK