12:26 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Προκειμένου να μην επιβαρυνθούν με πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση, οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν τους κωδικούς για τις μετακινήσεις τους.

Για να αποφύγουμε την επιβολή προστίμου των 300ων ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, αφού συνεχίζει να εφαρμόζεται το μέτρο του περιορισμού των μετακινήσεων, θα πρέπει να γνωρίζουμε τους κωδικούς που θα στέλνουμε στον ειδικό αριθμό 13033 με SMS, ώστε να είμαστε καλυμμένοι απέναντι στον νόμο.

Έτσι, για όσους πολίτες επιθυμούν να μεταβούν σε ΑΤΜ τράπεζας, βενζινάδικο ή φαρμακείο, θα πρέπει να έχει υπόψη τους κωδικούς που θα πρέπει να χρησιοποιήσει στο μήνυμά του από το κινητό του τηλέφωνο, ή στο ειδικό έντυπο με τους κωδικούς. Βέβαια, υπάρχει και η λύση της χειρόγραφης βεβαίωσης, όπου αναγράφουμε τα προσωπικά μας στοιχεία, τον τόπο προορισμού και την αιτία της μετακίνησής μας καθώς και την κατά προσέγγιση χρονική διάρκεια που θα διαρκέσει η έξοδός μας.

Ο κωδικός για μετάβαση σε ΑΤΜ υποκαταστήματος τράπεζας

Οι κωδικοί για τις μετακινήσεις είναι συνολικά 6, και ο κατάλληλος για τη μετάβαση σε τράπεζα είναι ο 3. Ο συγκεκριμένος κωδικός εμπίπτει στην κατηγορία της μετάβασης σε δημόσια υπηρεσία ή τράπεζα, στο μέτρο που δεν είναι δυνατή η ηλεκτρονική συναλλαγή.

Το SMS στο 13033 για μετάβαση στο βενζινάδικο

Η μετακίνηση στο βενζινάδικο εμπίπτει στην κατηγορία:

Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.

Άρα θα πρέπει να στείλετε SMS με τον κωδικό 2.

Ποιος ο κωδικός για να πάμε στο σουπερ μάρκετ

Κωδικός 2: Μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα ή σε σημείο προμηθειών αγαθών πρώτης ανάγκης (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, κρεοπωλείο), όπου δεν είναι δυνατή η αποστολή τους.

Tags:
βενζινάδικο, Σούπερ μάρκετ, τράπεζα, lockdown, πανδημία, COVID-19, κορονοϊός, μέτρα προστασίας, μετακίνηση, 13033
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK