13:08 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1138)
0 23
Βρείτε μας

Τη βεβαιότητά του πως ο εμβολιασμός των ανθρώπων θα συμβάλλει στην οριστική νίκη κατά της COVID-19, εξέφρασε ο Αθανάσιος Καμπούρης.

Το δικό του ηχηρό μήνυμα προς τους αρνητές του εμβολίου κατά του κορονοϊού, έστειλε ο πατήρ Αθανάσιος Καμπούρης, νοσηλευτής στο Μποσδάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας και ιερέας στον Ι.Ν. του Αγίου Στεφάνου.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κ. Καμπούρης γνωστοποίησε πως ο ίδιος έχει ήδη εμβολιαστεί, ενώ το εμβόλιο εκπέμπει μόνο ένα μήνυμα.

«Το μήνυμα είναι ένα: Ανοσία στην ανοησία» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο ιερέας – νοσηλευτής.

Στη συνέχεια μάλιστα, πρόσθεσε πως το εμβόλιο είναι η αρχή του τέλους της κρίσης που έχει προκαλέσει σε ολόκληρο τον κόσμο η πανδημία της COVID-19.

Υπενθυμίζεται πως στη χώρα μας έως χτες, 8 Ιανουαρίου, έχουν πραγματοποιηθεί 34.787 εμβολιασμοί, σύμφωνα με τα δεδομένα που δημοσιεύονται στο emvolio.gov.gr.

Προτεραιότητα έχει δοθεί στους εργαζόμενους στους τομείς Υγείας και τους υπαλλήλους και τροφίμους οίκων ευγηρίας, ενώ όπως διευκρίνισε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στην πρώτη φάση του εμβολιασμού κατά της COVID-19 περιλαμβάνονται και οι γιατροί, οδοντίατροι του ιδιωτικού τομέα και εργαζόμενοι σε ιδιωτικές κλινικές.

Οι περισσότεροι εμβολιασμοί έχουν γίνει στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών, όπου φτάνουν τους 10.895, ενώ ακολουθεί η Θεσσαλονίκη με 4.710.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1138)
Tags:
νοσηλευτές, ιερέας, COVID-19, κορονοϊός, αντιεμβολιαστικό κίνημα, εμβολιασμός, εμβόλια, εμβόλιο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK