17:58 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2490)
0 20
Βρείτε μας

Μακρόχρονη χαρακτήρισε την διαδικασία του εμβολιασμού των Ελλήνων πολιτών η κ. Λινού, ενώ πρόσθεσε πως διεξάγονται και λίγα τεστ ανίχνευσης της COVID-19.

Η Καθηγήτρια Επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού, εμφανίστηκε ανήσυχη σχετικά με τα λίγα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού που διενεργούνται στη χώρα, διευκρινίζοντας πως μόνο με επαρκή αριθμό θα μπορέσουν οι επιστήμονες να εκτιμήσουν σωστά την κατάσταση.

Εμφανιζόμενη στον ΑΝΤ1 και αναφερόμενη στον εμβολιασμό κατά της COVID-19, τόνισε πως «είναι πάρα πολύ χαμηλός ο αριθμός των εμβολίων» και ότι η διαδικασία - με τα σημερινά δεδομένα - θα είναι χρονοβόρα.

Μάλιστα, ερωτηθείσα σχετικά με τη διασπορά του ιού στη Θεσσαλονίκη, η κα Λινού υπογράμμισε πως θεωρεί ότι ήταν η έλλειψη των τεστ που οδήγησε σε λάθος πληροφόρηση για την επιδημιολογική εικόνα στην περιοχή.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε σίγουρη πως αν το άνοιγμα των σχολείων πραγματοποιηθεί με πλήρη εφαρμογή των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας δεν θα υπάρχει πρόβλημα, σπεύδοντας να συμπληρώσει πως χρειάζεται ειδική πρόβλεψη για τα παιδιά που σιτίζονται στα σχολεία.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2490)
Tags:
εμβολιασμός, COVID-19, εμβόλια, εμβόλιο, κρούσματα, κορονοϊός, rapid test, test, PCR τεστ, τεστ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK