21:09 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Σήμερα, Δευτέρα, αναμένεται η απολογία του ψευτογιατρού, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο 12 ατόμων.

Στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο ψευτογιατρός, ο οποίος κατηγορείται για τον θάνατο 12 ατόμων και την εννιάχρονη παράνομη δράση του.

Ο 47χρονος κατάφερε να ξεγελάσει τα θύματά του, πείθοντάς τα να εγκαταλείψουν τις θεραπείες για τις σοβαρές ασθένειες που αντιμετώπιζαν, και τους έδινε μαντζούνια που οδηγούσαν στη ραγδαία επιδείνωση της κατάστασής τους.

Ο ψευτογιατρός είχε λάβει προθεσμία τον περασμένο Δεκέμβριο για να προετοιμάσει την απολογία του, ωστόσο δεν αποκλείεται να ζητήσει νέα αναβολή για την απολογία του, αναφέρει ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA.

Βαρύ κατηγορητήριο

Είναι αντιμέτωπος με βαρύτατο κατηγορητήριο και συγκεκριμένα κατηγορείται για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, για τα αδικήματα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, της αντιποιήσεως ιατρικού επαγγέλματος, της απάτης, όλα σε βαθμό κακουργήματος.

Στη λίστα των εμπλεκομένων ακόμη 15 άτομα

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, στην λίστα των εμπλεκομένων έχουν προστεθεί ακόμη δεκαπέντε άτομα, τα οποία φέρεται να συνεργάστηκαν με τον 47χρονο.

Μεταξύ αυτών και ένας πρώην υπουργός, ο οποίος, όμως, αρνείται κάθε σχέση με την υπόθεση και ζήτησε την απεμπλοκή του από τον ανακριτή.

Tags:
κατηγορίες, ανακριτής, απολογία, νεκροί
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK