07:25 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1119)
0 01
Βρείτε μας

Στην καταγγελία ότι οι εμβολιασμοί των πολιτών κατά του κορονοϊού θα γίνουν σε νοσοκομεία αντί για τα προβλεπόμενα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα, προχώρησε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος. Διαψεύδει το Υπουργείο Υγείας.

Σε νοσοκομεία αντί για τα προβλεπόμενα 1.018 εμβολιαστικά κέντρα θα γίνει ο εμβολιασμός πολιτών κατά του κορονοϊού, όπως κατήγγειλε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος.

Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο κ. Γιαννάκος, ηλικιωμένοι λαμβάνουν μηνύματα για να εμβολιαστούν σε νοσοκομεία, δίχως όμως τα νοσοκομεία να γνωρίζουν κάτι επίσημα.

Ο ίδιος, μιλώντας στο Sputnik, απέδωσε το γεγονός αυτό στο ότι τα εμβολιαστικά κέντρα δεν έχουν στελεχωθεί με το αναγκαίο προσωπικό. Πρόσθεσε ότι η αλλαγή θα σημάνει, επίσης, μεγάλη ταλαιπωρία για χιλιάδες πολίτες που θα υποχρεωθούν να προσέλθουν στα νοσοκομεία για να κάνουν το εμβόλιο.

Διαψεύδει το Υπουργείο Υγείας: Εμβολιασμός και στα Κέντρα Υγείας

Οι παραπάνω καταγγελίες διαψεύστηκαν, ωστόσο, από το Υπουργείο Υγείας, το οποίο τονίζει ότι οι πολίτες θα μπορούν να εμβολιάζονται και σε Κέντρα Υγείας και σε νοσοκομεία.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, επικαλούμενη το Υπουργείο Υγείας, ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού θα ξεκινήσει σε λίγες ημέρες και ως γνωστόν, προτεραιότητα θα έχουν οι πολίτες ηλικίας άνω των 85 ετών.

Η αποστολή των πρώτων γραπτών μηνυμάτων στην άυλη συνταγογράφηση έχει ήδη αρχίσει και μέσα σε 72 ώρες όσοι λάβουν το σχετικό μήνυμα θα πρέπει, σε περίπτωση που συμφωνούν με το προτεινόμενο ραντεβού, να στείλουν τον κωδικό, που θα τους έχει σταλεί στο 13034.

Υπενθυμίζεται ότι ραντεβού κλείνεται και σε φαρμακεία ή ΚΕΠ καθώς και μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας emvolio.gov.gr.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1119)
Tags:
νοσοκομεία, νοσοκομείο, εμβολιασμός, εμβόλια, εμβόλιο, Μιχάλης Γιαννάκος, ΠΟΕΔΗΝ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK