01:18 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Από την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, το τραμ θα φτάνει έως το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) με στόχο στη συνέχεια να τεθεί σε λειτουργία η επέκταση του μέσου μέχρι τον Πειραιά.

Έως το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ) θα φτάνει το τραμ από την ερχόμενη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, με στόχο στη συνέχεια να τεθεί σε λειτουργία η επέκταση του μέσου μεταφοράς μέχρι τον Πειραιά.

Χθες, 11 Ιανουαρίου, ξεκίνησαν τα δοκιμαστικά δρομολόγια της ΣΤΑΣΥ προκειμένου να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των εγκαταστάσεων, με στόχο η γραμμή να παραδοθεί στο επιβατικό κοινό, όπως αναφέρει η Περιφέρεια Αττικής σε σχετική ανακοίνωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της κατασκευής των έργων υποδομών για την ανάπλαση του Φαληρικού Όρμου, ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του τμήματος της γραμμής του τραμ μεταξύ των στάσεων «Αγία Σκέπη» και «ΣΕΦ» στη νέα της θέση, σύμφωνα με την εγκεκριμένη μελέτη και με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης σημείωσε σε δηλώσεις του ότι «συμβάλλουμε στην αναβάθμιση του δικτύου των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς της Αττικής και ειδικότερα στον Πειραιά, συμβάλλοντας σημαντικά στη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας της πόλης». Παράλληλα, τόνισε ότι ο «σεβασμός στο περιβάλλον» και η «βιώσιμη αστική κινητικότητα» αποτελούν προτεραιότητες.

Tags:
Περιφέρεια Αττικής, ΣΤΑΣΥ, ΣΕΦ, τραμ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK