02:18 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Στην εφαρμογή «agora delivery» παρέχεται η δυνατότητα για delivery και για παραγγελία με click away, με πληρωμή με μετρητά ή με τραπεζικές κάρτες, ενώ οι επιχειρήσεις που εγγράφονται δεν επιβαρύνονται με κανένα κόστος.

Περισσότερα από 500 καταστήματα έχουν εγγραφεί στην ηλεκτρονική πλατφόρμα agora delivery της Περιφέρειας Αττικής για δωρεάν δημιουργία e-shop σε καταστήματα λιανικής και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. 

Στη συγκεκριμένη εφαρμογή παρέχεται η δυνατότητα για delivery ή και για παραγγελία με click away, με πληρωμή με μετρητά ή με πιστωτικές κάρτες, ενώ οι επιχειρήσεις που εγγράφονται δεν επιβαρύνονται με κανένα κόστος και ούτε με προμήθειες επί της παραγγελίας.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Αττικής, στο agora delivery μπορούν να ενταχθούν όλες οι κατηγορίες της λιανικής αλλά και υπηρεσίες.

Έτσι λοιπόν, στο agora delivery μπορούν να εγγραφούν καταστήματα με εποχιακά είδη, φαρμακεία, καθαριστήρια, βιβλιοπωλεία, είδη ένδυσης και υπόδησης, είδη σπιτιού, ανθοπωλεία, καταστήματα παιχνιδιών, οπωροπωλεία, ιχθυοπωλεία, μίνι μάρκετ, συνεργεία και βουλκανιζατέρ καθώς και όσες επιχειρήσεις χρειάζονται ένα e-shop για τη λειτουργία τους, ώστε να παραμείνουν ανοιχτές.

«Η θερμή ανταπόκριση των επιχειρηματιών μάς δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε και με άλλες αντίστοιχες δράσεις, έχοντας ως προτεραιότητα την έμπρακτη στήριξη και διευκόλυνση του εμπορικού κόσμου που δοκιμάζεται από την πανδημία» τόνισε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.
Tags:
καταστήματα, λιανεμπόριο, e-shopping, e-shop, Περιφέρεια Αττικής
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK