14:10 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Εμβόλιο κορονοϊού (1063)
0 03
Βρείτε μας

Γεννημένη το 1903, η κυρία Ελευθερία αποτελεί τη γηραιότερη γυναίκα γυναίκα της Ελλάδας. Χθες το μεσημέρι εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού.

Η γηραιότερη γυναίκα στην Ελλάδα, η κυρία Ελευθερία, εμβολιάστηκε χθες το μεσημέρι κατά του κορονοϊού, σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο ΣΚΑΪ. Η 117 ετών ηλικιωμένη ζει σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων. 

Μάλιστα, η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου μετέβη στη δομή για να δει από κοντά τη διαδικασία και να μιλήσει τόσο με τους υπεύθυνους της μονάδας φροντίδας όσο και με τους φιλοξενούμενους.

Ανάμεσά τους, η κυρία Ελευθερία που γεννήθηκε στις 12 Απριλίου του 1903 στη Λευκάδα και περίμενε ανυπόμονα να εμβολιαστεί ώστε να μπορέσει και πάλι ελεύθερα να αγκαλιάσει τα παιδιά της. Μαζί με αυτήν, εμβολιάστηκαν και άλλοι φιλοξενούμενοι καθώς και το προσωπικό, χωρίς να έχει αναφερθεί επί του παρόντος κάποια παρενέργεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η υπεύθυνη της δομής ενημέρωσε την κα Μιχαηλίδου ότι η κατάσταση της υγείας της 117 ετών γιαγιάς τής επέτρεπε να εμβολιαστεί. Τώρα θα πρέπει να περιμένει 20 ακόμη μέρες για να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου που θα της επιτρέψει σύντομα να συναντήσει ξανά τα παιδιά της.

Θέμα:
Εμβόλιο κορονοϊού (1063)
Tags:
Δόμνα Μιχαηλίδου, ηλικιωμένη, COVID-19, εμβολιασμός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK