01:31 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Έχουν αφαιρεθεί μεγάλα κομμάτια δέρματος από την Ιωάννα για να καλυφθούν οι κατεστραμμένοι ιστοί», αποκάλυψε το πρώην μοντέλο για την Ιωάννα.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεονώρας Μελέτη ήταν η Αννίτα Ναθαναήλ, η οποία, μεταξύ άλλων, μίλησε και για την Ιωάννα η οποία δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι τον περασμένο Μάιο, συγκλονίζοντας το Πανελλήνιο.

Το πρώην μοντέλο αναφέρθηκε και στη διαδικτυακή εκστρατεία που έχει ξεκινήσει για στήριξη και οικονομική ενίσχυση της άτυχης 34χρονης, στην οποία ανταποκρίθηκε η Μαρία Μενούνος, προσφέροντας 1.000 δολάρια, ενώ αποκάλυψε και σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα η Ιωάννα, αλλά και πώς προχωρά η θεραπεία της.

«Έχουν πάει πίσω τα χειρουργεία της λόγω COVID-19 και ξέρεις είναι οδυνηρό για ένα κορίτσι που έχει πληγές, τραύματα και προγραμματισμένα χειρουργεία που περιμένουν να ολοκληρωθούν. Είναι πολύ μακρύς ο δρόμος» τόνισε αρχικά η Αννίτα Ναθαναήλ.

Ακολούθως αποκάλυψε ότι πρέπει να επισκεφθεί εξειδικευμένα κέντρα αποκατάστασης στο εξωτερικό, σημειώνοντας ότι της έχουν αφαιρεθεί μεγάλα κομμάτια δέρματος για να καλυφθούν οι κατεστραμμένοι ιστοί της.

«Μετά θα χρειαστεί κι εξειδικευμένα κέντρα αποκατάστασης και στο εξωτερικό. Να κοιτάξει το θέμα του ματιού γιατί είναι κρίμα να μην μπορέσει να αποκαταστήσει το θέμα της όρασής της, το αυτί της, την κίνησή της στον λαιμό. Επειδή με τις εγχειρίσεις που έχει κάνει, έχουν αφαιρεθεί μεγάλα κομμάτια δέρματος που δεν τα είχε περίσσεια αφού είναι λεπτή κοπέλα. Το δέρμα αργεί πάρα πολύ να ξεχειλώσει. Όταν αφαιρείς τόσα μεγάλα κομμάτια δέρματος για να καλύψεις τους κατεστραμμένους ιστούς, είναι πολύ αργή η επούλωση, διαδικασία χρονοβόρα κι επίπονη» κατέληξε.
Tags:
επίθεση με οξύ, επίθεση, βιτριόλι
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK