01:59 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Προκαταρκτική έρευνα διατάχθηκε από την εισαγγελία για την επίθεση στον σταθμάρχη του Μετρό στην Ομόνοια.

Προκαταρκτική έρευνα διατάχθηκε από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών για την επίθεση στον σταθμάρχη του μετρό στην Ομόνοια.

Οι δύο νεαροί αρνητές μάσκας εξύβρισαν τον σταθμάρχη που τους έκανε παρατήρηση και στη συνέχεια τον ακολούθησαν όταν κατέβηκε στον σταθμό και τον ξυλοκόπησαν με ιδιαίτερη βαναυσότητα, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο.

Τουλάχιστον  20 αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον άμεσο εντοπισμό των δύο νεαρών.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας έχουν ξεκινήσει τη συλλογή οπτικού υλικού από όλους τους σταθμούς του Μετρό της διαδρομής μέχρι και την Ομόνοια, αλλά και εξωτερικά των σταθμών σε μεγάλη ακτίνα, προκειμένου να τους εντοπίσουν.

Βάσει των καταθέσεων που έχουν στη διάθεσή τους, τόσο από το θύμα όσο και από επιβάτες του συρμού, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, έχουν συλλέξει δακτυλικά αποτυπώματα από τα σημεία όπου βρίσκονταν οι δύο νεαροί μέσα στο βαγόνι, τα οποία και αυτά θα αξιοποιηθούν για την ταυτοποίησή του.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών παρήγγειλε προκαταρκτική εξέταση και για τον εντοπισμό των αγνώστων που τοιχοκόλλησαν αφίσες στο Χαλάνδρι με ψευδείς ειδήσεις για τον εμβολιασμό κατά του κορονοϊού.

Tags:
επίθεση, κορονοϊός, Μετρό
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK