10:43 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2835)
0 0 0
Βρείτε μας

Την παραμονή του ύψους των προστίμων στα 300 ευρώ για μερικές ημέρες ακόμη στους παραβάτες των περιοριστικών μέτρων ενάντια στη διασπορά της COVID-19, ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης έβαλε «φρένο» στην εξαγγελία του για αυστηροποίηση του προστίμου από τα 300 στα 500 ευρώ για μερικές ημέρες ακόμη.

Ειδικότερα, το πρόστιμο σύμφωνα με όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραμένει στα 300 ευρώ για 10 ημέρες, για να εκτιμηθεί η πορεία της πανδημίας μετά το άνοιγμα του λιανεμπορίου.

«Θα κρατήσω τα πρόστιμα στα 300 ευρώ για μια εβδομάδα για να δούμε πώς θα ανταποκριθεί η αγορά, γιατί ο σκοπός δεν μπορεί να είναι κατασταλτικός αλλά συμμόρφωσης. Σε μια κίνηση να στείλουμε το μήνυμα ότι θέλουμε από τους πολίτες τη συμμόρφωση με γνώμονα τη λογική, τη συλλογική ευθύνη και όχι τον φόβο του προστίμου, θα κρατήσουμε στα 300 ευρώ το πρόστιμο για τις επόμενες 10 μέρες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός για να τονίσει ότι «υπάρχουν συμπολίτες μας που έδειξαν προκλητικότητα και αυτή δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητη».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αύξηση των προστίμων κατά 200 ευρώ συμβαίνει «για να αναθερμάνουμε την οικονομία δίχως να βάλουμε σε κίνδυνο την υγεία με ένα τρίτο κύμα πανδημίας».

 

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2835)
Tags:
Κυριάκος Μητσοτάκης, υποχρεωτική χρήση μάσκας, χειρουργική μάσκα, μάσκα προστασίας, υφασμάτινη μάσκα, αυτοσχέδια μάσκα, μάσκες, μάσκα, μετακινήσεις, μετακίνηση, μέτρα προστασίας, νέα μέτρα, Μέτρα, πρόστιμα, πρόστιμο
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK