21:08 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Ασυνείδητος πολίτης πυροβολεί με αεροβόλο όπλο προς εργαζόμενους της ΔΕΔΙΣΑ στην Κρήτη, με αποτέλεσμα στο τελευταίο περιστατικό να υπάρξει τραυματισμός.

Ακόμα ένα περιστατικό με πυροβολισμό από αεροβόλο όπλο και αυτή τη φορά τραυματισμό, με θύμα εργαζόμενο της ΔΕΔΙΣΑ (Διαδημοτική Επιχείρηση Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων), σημειώθηκε στα Χανιά της Κρήτης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα zarpanet στο συγκεκρκιμένο περιστατικό ο εργαζόμενος της ΔΕΔΙΣΑ τραυματίστηκε στον ώμο.

Μετά από τον τραυματισμό του, ο εργαζόμενος της επιχείρησης που τραυματίστηκε, απευθύνθηκε στις αρχές καταγγέλοντας το γεγονός. Μάλιστα, παρέδωσε και τμήμα της σφαίρας που τον τραυμάτισε.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η τοπική αστυνομία δήλωσε πως αδυνατεί να παρέμβει, εκτός και αν σημειωθεί και άλλο περιστατικό.

Υπενθυμίζεται πως, έχουν υπάρξει ακόμα τρεις καταγγελίες για ασυνείδητο πολίτη που πυροβολεί με αεροβόλο όπλο κατά των εργαζομένων της ΔΕΔΙΣΑ, με τα υπόλοιπα περιστατικά να αφορούν υλικές ζημιές σε οχήματα της επιχείρησηςη.

Από την πλευρά τους, οι εργαζόμενοι της επιχείρησης δηλώνουν πως ανησυχούν πως ενδεχομένως να συμβεί κάτι σοβαρότερο, ενώ ελπίζουν οι αστυνομικές αρχές να εντοπίσουν τον δράστη.

Tags:
αστυνομία, τραυματίας, τραυματισμός, πυροβολισμός, Χανιά, Κρήτη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK