Σε τετράωρη στάση εργασίας θα προχωρήσουν αύριο, Τετάρτη 20 Ιανουαρίου, οι εργαζόμενοι στο Τραμ.
Την «προειδοποιητική στάση εργασίας», από τις 10:00 έως τις 14:00, εξήγγειλε το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Τραμ Αττικής, διαμαρτυρόμενο για τη μη σωστή λειτουργία του συστήματος τηλεματικής του Μέσου.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των εργαζομένων, τον Μάρτιο του 2019 τοποθετήθηκε η νέα τηλεματική με σκοπό τη βελτίωση του συγκοινωνιακού έργου προς το επιβατικό κοινό.
«Δυστυχώς» ωστόσο, όπως σημειώνουν, «μέχρι σήμερα μόνο τα αντίθετα αποτελέσματα έχει φέρει. Η προβληματική λειτουργία της νέας τηλεματικής αποτελεί μείζον θέμα για τη γραμμή του τραμ που παραμένει 22 μήνες άλυτο».
Παράλληλα, κάνουν λόγο για σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία και την ασφάλεια των δρομολογίων, σημαντική οικονομική ζημία στην εταιρία, αλλά και για προβλήματα στην εξυπηρέτηση του ήδη ταλαιπωρημένου επιβατικού κοινού που προκαλούν οι καθημερινές δυσλειτουργίες του δοκιμαστικού συστήματος απαξιώνοντας πλήρως το Μέσο.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)