10:52 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 50
Βρείτε μας

Η τραγουδίστρια σχολίασε τα όσα δήλωσε η μητέρα των δύο ανήλικων που είχαν συλληφθεί για την επίθεση στον σταθμάρχη του Μετρό.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν ο 17χρονος και ο 15χρονος αδελφός του, που είχαν συλληφθεί για τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη του Μετρό στην Ομόνοια.

Η μητέρα των δύο παιδιών σε δηλώσεις της, καταφέρθηκε κατά του σταθμάρχη, λέγοντας πως χειροδίκησε εναντίον των ανήλικων, ενώ και ο πατέρας τους χαρακτήρισε τα παιδιά «διαμάντια».

«Κανείς δεν θα ήθελε να βρεθεί στη θέση του. Η ελληνική δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της, ό,τι είναι να κάνει, δεν είπαμε ότι ήταν σωστό αυτό που κάνανε. Δεν ξέρω πώς εκείνη την ώρα. Φοβηθήκανε; Αρχίζω σήμερα και μαζεύω χαρτιά για να δείξω τι είναι τα παιδιά. Τα σχολεία τους, φροντιστήρια, ιδιαίτερα, proficiency έχει ο μεγάλος. Η γειτονιά έχει πέσει από τα σύννεφα. Μου λένε αποκλείεται. Οι φίλες τους, οι συμμαθητές τους όλοι» σχολίασε.

Το σχόλιο της Καίτης Γαρμπή

Την τοποθέτηση αυτή σχολίασε με ανάρτησή της στο Twitter η τραγουδίστρια Καίτη Γαρμπή.

«Το δικό μας το παιδί πάντως μέχρι το λόουερ έφτασε αλλά το προφίσενσι τελικά του το έδωσε η ζωή γιατί στη λίστα των ηθικών αξιών του, έμαθε να βάζει πρώτο τον Σεβασμό στον Συνάνθρωπο!» έγραψε η τραγουδίστρια.
Tags:
ανήλικοι, παιδί, ξύλο, Καίτη Γαρμπή, επίθεση, ξυλοδαρμός, Μετρό
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK