15:19 02 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1590)
0 0 0
Βρείτε μας

Την αισιοδοξία της για τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσεται η πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας, εξέφρασε η πνευμονολόγος Μίνα Γκάγκα.

Η Συντονίστρια Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής στο ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία» και Πρόεδρος του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας Μίνα Γκάγκα στη σημερινή ενημέρωση για την εμβολιαστική κάλυψη της χώρας μας εμφανίστηκε αισιόδοξη για την πορεία της πανδημίας.

Όπως είπε η ειδικός «είμαστε σε ένα καλό σημείο», ενώ πρόσθεσε πως δυστυχώς έχουμε νεκρούς, οι οποίοι την τρέχουσα περίοδο είναι λιγότεροι.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια, ήταν πολύ σημαντικό το γεγονός ότι τηρήσαμε τα μέτρα κατά τη διάρκεια των γιορτών.

Όσον αφορά τις μεταλλάξεις του ιού και τα νέα κρούσματα που εντοπίζονται σε πολλές χώρες, τόνισε πως η χώρα μας είναι σε καλύτερη κατάσταση καθώς «πήραμε μέτρα πιο έγκαιρα».

Δεν παρέλειψε να προειδοποιήσει πως υπάρχει ανάγκη προσοχής καθώς η «χαλάρωση» στην Πορτογαλία, είχε σαν αποτέλεσμα την νέα έξαρση της πανδημίας.

Τέλος για την επανεκκίνηση της κοινωνικοοικονομικής ζωής της χώρας μας που βρίσκεται σε lockdown εδώ και δυόμισι μήνες, υποστήριξε πως επειδή ακριβώς δεν είμαστε όλοι μας εμβολιασμένοι ακόμη, οι δραστηριότητες πρέπει να ανοίξουν με μέτρα προστασίας.

«Να ανοίξουμε την οικονομία σιγά σιγά, με μέτρα» τόνισε χαρακτηριστικά και κατέληξε πως η συγκράτηση των πολιτών «αξίζει τον κόπο για να ανοίξουμε με ασφάλεια».

Θέμα:
Lockdown (1590)
Tags:
μέτρα προστασίας, μέτρα ασφαλείας, Μέτρα, COVID-19, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK