20:26 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 11
Βρείτε μας

Πληθαίνουν οι καταγγελίες φοιτητριών κατά του καθηγητή ΤΕΙ Θεσσαλονίκης για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση.

Μια ακόμα καταγγελία πρώην φοιτήτριας κατά καθηγητή Μαιευτικής του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης για σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση, ήλθε στο φως της δημοσιότητας.

Στις καταθέσεις των έξι πρώτων θυμάτων, προστέθηκαν άλλες τρεις πρώην φοιτήτριες που καταγγέλλουν ενόρκως τον γιατρό, ενώ άλλη μία γυναίκα έχει ήδη κληθεί από την εισαγγελία Θεσσαλονίκης ως μάρτυρας κατηγορίας.

Μια από τις φοιτήτριες μίλησε στο MEGA και περιέγραψε τα όσα έζησε όταν πήγε στον καθηγητή-γιατρό για γυναικολογική εξέταση.

«Μου ζήτησε να βγάλω όλα μου τα ρούχα σχεδόν προστάζοντάς με. Όταν τελείωσε τη γυναικολογική εξέταση και θέλησε να εξετάσει το στήθος μου, κάθισε στο γυναικολογικό κρεβάτι ο ίδιος και ενώ εγώ ήμουν γυμνή με τράβηξε πάνω του. Σχεδόν χούφτωσε τους μαστούς μου. Για να εξετάσει τους λεμφαδένες, σχεδόν ακινητοποίησε το κεφάλι μου και κόλλησε τα χείλη του πάνω στα δικά μου για κάποια δευτερόλεπτα» επισήμανε. 

«Δεν μπορούσα να αντιδράσω, είχα παγώσει από τον φόβο μου. Έκανα μια αιφνίδια κίνηση πίσω και τότε μου είπε ότι τελειώσαμε» τόνισε.

Όπως είπε, μέχρι να ανακαλύψω και άλλες κοπέλες που τους είχε συμβεί το ίδιο, δεν μίλησε σε κανέναν για ό,τι της συνέβη.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ο καθηγητής ήταν πολύ οικείος με όλες τις φοιτήτριες και υπήρχε έντονη φημολογία στο ΤΕΙ ότι έκανε τέτοιες πράξεις.

«Είμαστε αρκετά κορίτσια πλέον, είναι αδιαμφισβήτητο το γεγονός. Φοβήθηκα για το πτυχίο μου για αυτό δεν μίλησα νωρίτερα. Ελπίζω το θάρρος μας να γίνει παράδειγμα για άλλα θύματα» σχολίασε.

Δείτε τι δήλωσε η φοιτήτρια:

Tags:
ΤΕΙ, Θεσσαλονίκη, φοιτήτρια, φοιτητές, σεξουαλική παρενόχληση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK