01:58 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 02
Βρείτε μας

Η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου, με αφορμή και την αποκάλυψη της αθλήτρια Σοφίας Μπεκατώρου, μίλησε για σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε στη δουλειά της.

Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έπεσε η ηθοποιός Κατερίνα Τσάβαλου, όπως αποκάλυψε μετά το μπαράζ δημοσιευμάτων για παρόμοια περιστατικά το τελευταίο διάστημα. 

«Έχασα τη δουλειά επειδή είπα “όχι”» ανέφερε η ίδια στα «Νέα» και προσθέτει: «Εύχομαι πλέον να μιλάμε όλοι και να σταματήσει η σεξουαλική παρενόχληση και γενικότερα η κάθε είδους παρενόχληση».

Για το ίδιο μίλησε και στο MEGA, λέγοντας πώς έχασε μια δουλειά εξαιτίας σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Το έχω υποστεί κι εγώ προσωπικά στη δουλειά. Πήγε να με φιλήσει… Και τις δύο φορές που έχει γίνει αυτό, πήγε να με ακουμπήσει, να με… το οποίο ήτανε πάρα πολύ τρομακτικό. Στη μία περίπτωση πάγωσα και έφυγα αμέσως εννοείται και στην άλλη περίπτωση άρχισα να βρίζω και έφυγα. Μου έχει τύχει να χάσω και δουλειά, έτσι; Δηλαδή, έχασα τη δουλειά, στη μία περίπτωση που ήτανε να είμαι» τόνισε η Κατερίνα Τσάβαλου.

Η ίδια ανέφερε πως ο λόγος για τον οποίο οι γυναίκες δυσκολεύονται να μιλήσουν είναι ο φόβος για το πώς θα τις αντιμετωπίσουν μετά.

 

Tags:
Σοφία Μπεκατώρου, σεξουαλική παρενόχληση, σεξουαλική κακοποίηση, σεξουαλική επίθεση, ηθοποιός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK