13:34 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

«Δεν είναι μόνο τα τέσσερα χρόνια που έζησα. Είναι όλη σου η ζωή. Δεν σε στιγματίζει μόνο, σου σκίζει τη σάρκα, την ψυχή» εξομολογείται η Ειρήνη Μπουντούκη.

Τη δύναμη να μοιραστεί τη δική της ιστορία σεξουαλική κακοποίησης βρήκε η Ειρήνη Μπουντούκη.

Το plus size μοντέλο που είχε πάρει μέρος στο Greece's Next Top Model και κάνει πλέον καριέρα στο εξωτερικό, μίλησε στο thecaller, συγκλονίζοντας με όσα περιέγραψε για τον εφιάλτη που ζούσε επί τέσσερα ολόκληρα, στο παιδικό της δωμάτιο, από τον σύντροφο της μητέρας της.

Μόνο που «δεν είναι αυτά τα τέσσερα χρόνια που έζησα. Είναι όλη σου η ζωή Δεν σε στιγματίζει μόνο, σου σκίζει τη σάρκα, την ψυχή» εξομολογείται με ανατριχιαστική ειλικρίνεια.

«Θέλω να μιλήσω γιατί αν σωθεί έστω και ένα παιδί, θα έχω κάνει τη δουλειά μου σε αυτόν τον πλανήτη» τονίζει, φέρνοντας στο φως μία ακόμη ιστορία σεξουαλικής παρενόχλησης ανήλικης που προκαλεί αποτροπιασμό τις τελευταίες ημέρες.

«Η κακοποίησή μου ήταν συνεχόμενη, από τα εννέα μέχρι και τα πρώτα χρόνια που πήγαινα στο Γυμνάσιο. Ο άνθρωπος που με κακοποιούσε ήταν ο σύντροφος της μητέρας μου. Εκείνη την περίοδο ζούσαμε όλοι μαζί στο ίδιο σπίτι» εξομολογείται αρχικά, για να συμπληρώσει:

«Ξεκίνησαν όλα πολύ αθώα, τολμώ να πω. Νομικά ήταν κυρίως σεξουαλική παρενόχληση γιατί δεν υπήρχε διείσδυση. Ιατροδικαστικά δεν θα υπήρχαν ευρήματα εκείνη τη στιγμή. Ήταν ένας ευχάριστος άνθρωπος που ήθελε να μας φροντίζει, να μας κάνει μπάνιο. Ήταν όλο και πιο στενή σωματικά η επαφή».

Όσο για τη μητέρα της, αναφέρει ότι δεν είχε καταλάβει τίποτα, αφού εκείνος ήξερε να προφυλάσσεται, ενώ η ίδια βρήκε διέξοδο στο διάβασμα, αποφασίζοντας να μιλήσει μετά τα 18 της.

«Πολλές φορές πέραν του ότι κρυβόταν πολύ καλά, αυτό που συμβαίνει μπροστά μας αρνούμαστε να το δούμε. Εγώ έφτασα να μιλήσω μετά τα 18. Με έσωσε το διάβασμα. Θα μπορούσα να έχω μπει στη διαδικασία χρήσης ουσιών. Μεγάλωσα και σε μια περιοχή που δεν θεωρείται και τόσο καλή, τη Δυτική Αττική. Τα ναρκωτικά για εμάς στο σχολείο ήταν μια καθημερινότητα. Κατάφερα να φύγω από το σπίτι και είπα πρέπει να ζήσω. Είμαι βαθιά ευγνώμων για το ένστικτο αυτοσυντήρησης μέσα μου» εκμυστηρεύτηκε.

Ανοίγοντας την «πληγωμένη» καρδιά της, η Ειρήνη σοκάρει με την ωμή περιγραφή των όσων βίωσε, αλλά και των συναισθημάτων της σε μια τόσο τρυφερή ηλικία.

«Δεν είναι μόνο τα τέσσερα χρόνια που έζησα. Είναι όλη σου η ζωή. Δεν σε στιγματίζει μόνο, σου σκίζει τη σάρκα, την ψυχή και ύστερα καλείσαι μόνος σου να τα ξαναενώσεις. Είναι μια ζωή γεμάτη φόβο, γεμάτη ανασφάλεια, το να πέφτεις στο κρεβάτι σου και κυριολεκτικά να μην ξέρεις από πού θα σου έρθει, Με κρίσεις άγχους, με κρίσεις πανικού, με κακοποιητικά επεισόδια» αποκάλυψε.

Ο σύντροφος της μητέρας της δεν έμενε μάλιστα μόνο στη σεξουαλική κακοποίηση που ήταν συνεχόμενη, αλλά την απειλούσε για να μην αποκαλύψει τι περνούσε λόγω των αρρωστημένων ορέξεών του.

Η Ειρήνη, όπως εξομολογείται, χρειάστηκε μάλιστα ψυχιατρική βοήθεια για να ξεπεράσει τα ανοιχτά «τραύματα» στην ψυχή της, ενώ αναφέρθηκε και σε αυτήν που της πρόσφερε ο σύζυγός της από όταν του αποκάλυψε το μυστικό της, αλλά και στην οργισμένη αντίδραση του πατέρα της τη στιγμή που έμαθε τη σοκαριστική αλήθεια.

Tags:
βιασμός, Μοντέλο, GNTM, σεξουαλική κακοποίηση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK