18:45 05 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2885)
0 0 0
Βρείτε μας

Ακόμα ένα φάρμακο προστέθηκε στην αγωγή του 9χρονου αγοριού, που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών με COVID-19, καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε όπως έγινε γνωστό τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής (05/02).

Η υγεία του 9χρονου αγοριού, που νοσηλεύεται με COVID-19 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, επιδεινώθηκε, όπως έγινε γνωστό τις πρώτες πρωινές της Παρασκευής (05/02). 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το OPEN, το πρόβλημα είναι η πνευμονία που έχει προκληθεί από τον ιό SARS-CoV-2 καθώς τα δεδομένα που έλαβαν οι γιατροί σχετικά με την οξυγόνωση ήταν ανησυχητικά.

Επιπλέον, δίνεται «μάχη» για να μην διασωληνωθεί ο 9χρονος και οι γιατροί κάνουν συνεχείς τηλεδιασκέψεις, καθώς το παιδί μπορεί με τη διασωλήνωση να παρουσιάσει φλεγμονές, οι οποίες ίσως επιδεινώσουν την κατάστασή του.

Ακόμα, ενώ τελείωνε το πρώτο 48ωρο που ήταν το πλέον κρίσιμο, ο 9χρονος υποτροπίασε, αλλά οι γιατροί αποφάσισαν να παρακολουθήσουν την κατάσταση του παιδιού ακόμα πιο στενά και έτσι το αγόρι παραμένει σε θάλαμο μη επεμβατικού αερισμού και, μάλιστα, στην αγωγή του προστέθηκε ακόμα ένα φάρμακο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 9χρονος διανύει την έβδομη ημέρα της νόσου COVID-19, στην οποία θεωρείται πως κορυφώνεται η ασθένεια, και το αγόρι έχει συμπτώματα που παρουσιάζουν οι ενήλικες και αυτό ανησυχεί ιδιαίτερα τους γιατρούς. 

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2885)
Tags:
αγόρι, ΜΕΘ, νοσηλεία, πανδημία, COVID-19, κορονοϊός, Πάτρα
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK