07:21 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις αναφορικά με την αποπλάνηση του 13χρονου μαθητή από την 35χρονη καθηγήτριά του.

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση αποπλάνησης του 13χρονου μαθητή από την 35χρονη καθηγήτριά του.

Όπως αναφέρει το MEGA, η καθηγήτρια γνώρισε το παιδί όταν αυτό ξεκίνησε το σχολείο καθώς παρακολουθούσε κάποια μαθήματα που παρέδιδε η 35χρονη ως εξωσχολική δραστηριότητα.

Όταν ο μαθητής πήγε στο Γυμνάσιο, η καθηγήτρια άρχισε να του παραδίδει κατ' οίκον ιδιαίτερα μαθήματα στα φιλολογικά. 

Τότε άρχισε η αποπλάνηση του ανήλικου, με τον οποίον η 35χρονη είχε ολοκληρωμένες σχέσεις, όπως προκύπτει από τα στοιχεία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η καθηγήτρια οδηγούσε τον ανήλικο σε ξενοδοχεία.

Η μητέρα του ανήλικου υποψιάστηκε ότι κάτι συνέβαινε και τότε εντόπισε στοιχεία στα προσωπικά αντικείμενα του παιδιού της.

Συγκεκριμένα, ανακάλυψε στον υπολογιστή του φωτογραφικό υλικό και συνομιλίες, που αποκάλυπταν την ερωτική «σχέση» με την καθηγήτρια του. Τότε ο ανήλικος αποκάλυψε πως όλα ξεκίνησαν πριν από τέσσερις μήνες και πως είχαν προχωρήσει ερωτικά.

Οι γονείς ζήτησαν από την καθηγήτρια να απομακρυνθεί από το παιδί, ωστόσο όταν εκείνη συνέχισε να τον ενοχλεί, προσέφυγαν στην αστυνομία και την κατήγγειλαν.

Ζητά συγγνώμη η 35χρονη

Η κατηγορούμενη δηλώνει, μέσω του δικηγόρου της, μεταμέλεια για την πράξη της.

«Βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να αντιληφθεί τις συνέπειες των πράξεών της. Δηλώνει την ειλικρινή της συγγνώμη για τη συνθήκη που έχει υποβάλει τον ανήλικο και την οικογένειά του με τη συμπεριφορά της. Εφόσον της ζητηθεί, θα κάνει καθετί ανθρωπίνως δυνατό για την προστασία του ψυχισμού του» σημείωσε ο κ. Απόστολος Κόντος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Tags:
αστυνομία, αποπλάνηση
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK