09:34 09 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 20
Βρείτε μας

Ένταση επικράτησε σε πρωινή εκπομπή ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μακρόπουλο και την πρόεδρο νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη, όταν ο πρώτος την κατηγόρησε για lifestyle προσεγγίσεις της πανδημίας.

Έντονη λογομαχία σημειώθηκε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ  ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μακρόπουλο και την πρόεδρο νοσοκομειακών γιατρών Ματίνα Παγώνη. Πιο συγκεκριμένα, ο βουλευτής κατηγόρησε την κα Παγώνη για lifestyle προσέγγιση της πανδημίας του κορονοϊού αν και σέβεται τον επιστημονικό της λόγο.

«Επιστημονικά την ακούω πάντοτε, όμως νομίζω ότι χάνεται η αξία του επιστημονικού της λογού μέσω μιας lifestyle προσέγγισης των θεμάτων η οποία δεν αφορά  τον κόσμο που περνά δύσκολα» είπε ο βουλευτής της ΝΔ.

Στο πλαίσιο αυτό τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι φωτογραφίες της με τον κ. Ζαχαράτο «δεν αφορούν τον κόσμο».

«Όταν βγαίνουμε και κάνουμε την πανδημία lifestyle με τον τρόπο ζωής μας για το κατά πόσο βγαίνουμε, τι φοράμε και πώς μακιγιαριζόμαστε, δημιουργείται μια χαλαρότητα έως και ιλαρότητα για ένα θέμα που κοστίζει ζωές» πρόσθεσε ο κ. Μαρκόπουλος.

Από την πλευρά της, η κα Παγώνη τόνισε ότι «δεν την απασχολεί» η άποψη του βουλευτή της ΝΔ, σημειώνοντας πως «ίσως επειδή αυτό το διάστημα οι γιατροί είναι πιο συχνά στην τηλεόραση, θα ήθελε να είναι περισσότεροι βουλευτές».

«Μόλις τελειώσει η πανδημία θα τους έχετε καθημερινά. [...] Δεν θα ασχοληθούμε με αυτά που λέει ο κ. Μαρκόπουλος. Έχουμε μια νόσο» είπε η γιατρός.

Tags:
κορονοϊός, ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος, Ματίνα Παγώνη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK