21:15 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η Σοφία Μουτίδου σχολίασε σε έντονο ύφος τις δηλώσεις του ηθοποιού Σταμάτη Φασουλή για τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών όπου προέτρεψε μεταξύ άλλων να καθίσει φρόνιμα ο χώρος του θεάματος.

Θορυβημένη δήλωσε η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου σε ανάρτηση βίντεο στο YouTube για τη δήλωση του Σταμάτη Φασουλή που προέτρεπε «να καθίσει φρόνιμα» ο χώρος του θεάματος εν μέσω σωρείας καταγγελιών το τελευταίο διάστημα που αφορούν οποιοδήποτε είδος κακοποίησης ή παρενόχλησης.

Η ίδια στη συνέχεια απάντησε στον ηθοποιό λέγοντάς του να καθίσει ο ίδιος «φρόνιμα».

«Ζητήσατε να καθίσουμε φρόνιμα κ. Φασουλή, καθίστε εσείς φρόνιμα, εμάς βράζει το αίμα μας, μην χρησιμοποιείτε προστακτικές σε τέτοιους καιρούς» είπε χαρακτηριστικά η κα Μουτίδου.

Παράλληλα, τόνισε ότι το «καθίστε φρόνιμα» αποτελεί μια έκφραση πατριαρχική που παραπέμπει στον «πατέρα αφέντη». Όπως είπε, περίμενε άλλα, «ένα ξεσήκωμα».

Στη συνέχεια σχολίασε τη δήλωση του κ. Φασουλή ότι το θέατρο «δεν είναι μόνο αυτό», αναφερόμενος στις καταγγελίες:

«Εννοείται ότι δεν είναι μόνο αυτό το θέατρο, κύριε Φασουλή, νομίζετε όμως ότι σπουδάσαμε θέατρο για να μας χουφτώνουν; [...] Ποια είναι η θέση; Να κάτσουμε φρόνιμα; Όχι, δεν θα το κάνουμε αυτό» είπε η ηθοποιός.

Καταληκτικά, σημείωσε μεταξύ άλλων πως «τίποτα συγκλονιστικό δεν συνέβη από ανθρώπους που κάθονταν φρόνιμα».

Δείτε το επίμαχο σημείο μετά το 10ο λεπτό:

ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK