Περιστατικό απίστευτης αγριότητας έλαβε χώρα στην Πετρούπολη το μεσημέρι της Πέμπτης, με άγνωστο να τραυματίζει με βέλος έναν σκύλο, ο οποίος τελικώς κατέληξε.
Το συμβάν έλαβε χώρα περί τις 15:30 στο σπίτι της οικογένειας που έχει τον σκύλο.
Το ζώο, που είναι 2,5 ετών, βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού όταν ο άνδρας το πλησίασε και το τραυμάτισε.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται η ΕΡΤ, ο δράστης φορούσε κουκούλα και μάσκα, αλλά από τη σωματοδομή του φαινόταν ότι πρόκειται για νεαρό. Ο άνδρας κατάφερε να το σκάσει πριν προλάβει να τον πιάσει ο μάρτυρας.
Aμέσως κλήθηκε ο ιδιοκτήτης του σκύλου, που τον μετέφερε στο κέντρο ζώων Παιανίας. Δυστυχώς, όμως το ζώο πέθανε.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)