10:51 03 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Από
0 0 0
Βρείτε μας

Το Πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών την επόμενη φορά που θα τοποθετηθεί θα είναι για να ανακοινώσει διαγραφές μελών σύμφωνα με τον Πασχάλη Τσαρούχα.

Συνεδριάζει εκ νέου τη Δευτέρα το Πειθαρχικό του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών με τον πρόεδρό του Πασχάλη Τσαρούχα να δηλώνει στο Sputnik ότι κάθε ημέρα προστίθενται καταγγελίες, ενώ η επόμενη ανακοίνωση του ΣΕΗ θα αφορά αποφάσεις για διαγραφές μελών. 

Όπως ανέφερε ο κ. Τσαρούχας, οι καταγγελίες έγιναν τηλεφωνικά, ενώ χαρακτήρισε τη διαδικασία δυναμική και εν εξελίξει. Χαρακτηριστικά τόνισε ότι κάθε ημέρα προστίθενται νέες καταγγελίες, ενώ ζητήθηκε από τους καταγγέλλοντες να κάνουν την αναφορά τους γραπτώς.

Το Πειθαρχικό θα συνεδριάσει τη Δευτέρα, κι ανέφερε ότι «έχουμε πολλή δουλειά».

Ξεκαθάρισε ότι το Σωματείο δεν μπορεί να δίνει πληροφορίες για τις καταγγελίες ούτε για την ποσότητα ούτε για την ταυτότητα αυτών που κάνουν τις καταγγελίες, αλλά αυτών σε βάρος των οποίων γίνονται. 

Ο κ. Τσαρούχας εμφανίστηκε κατηγορηματικός ότι η επόμενη ανακοίνωση θα αφορά τις αποφάσεις του Πειθαρχικού για διαγραφές και συστάσεις σε μέλη.

«Η επόμενη φορά που θα μιλήσουμε είναι όταν θα αποφασίσουμε τις ποινές» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Υπάρχει εσωτερικός κανονισμός που μας απαγορεύει να κάνουμε οποιαδήποτε διαρροή. Τα ονόματα που ακούγονται έχουν διαρρεύσει όχι από το ΣΕΗ αλλά από τους δικηγόρους όσων προβαίνουν σε καταγγελίες» πρόσθεσε.

Τόνισε ότι οι περισσότερες καταγγελίες από τις 1.000 που έχουν γίνει, είναι προφορικές, ενώ έχει ζητήσει να γίνονται γραπτώς.

Tags:
πειθαρχική επιτροπή, ποινές, σεξουαλική παρενόχληση, ηθοποιοί, Πασχάλης Τσαρούχας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK