11:24 03 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική βρίσκονται στο «κόκκινο», με αποτέλεσμα την επιβολή αυστηρότερων περιοριστικών μέτρων κατά του κορονοϊού.

Νέα αυστηρότερα περιοριστικά μέτρα, προκειμένου να μπει «φρένο» στην εξάπλωση της πανδημίας του κορονοϊού, ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Στο πλαίσιο αυτών επιβλήθηκε απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 18:00 τα Σαββατοκύριακα σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, ενώ παράλληλα το λιανεμπόριο θα λειτουργεί μόνο με click away από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Το Σάββατο θα παραμείνουν ανοικτά μόνο τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων, οι φούρνοι, τα βενζινάδικα και τα φαρμακεία, με ωράριο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας επιβεβαίωσε ότι τα αυστηρότερα μέτρα τίθενται σε εφαρμογή από το Σάβββατο (06/02), για τον περιορισμό των μετακινήσεων, καθώς παρατηρείται επιβάρυνση των συγκεκριμένων τριών περιοχών.

Tags:
Νίκος Χαρδαλιάς, νέα μέτρα, Μέτρα, Θεσσαλονίκη, Αττική, COVID-19, κορονοϊός, lockdown, καταστήματα, μαγαζιά, Σούπερ μάρκετ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK