00:42 07 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1669)
0 02
Βρείτε μας

Σε καθεστώς αυστηρότερων περιοριστικών μέτρων εισέρχεται από αύριο, Σάββατο, η Αττική, μιας και το επιδημιολογικό της φορτίο είναι αυξημένο.

Σκληρότερα μέτρα θα εφαρμοστούν από αύριο στην Αττική και σε άλλες περιοχές, καθώς οι κρίσιμοι επιδημιολογικοί δείκτες της COVID-19 παρουσιάζουν χειροτέρευση.

Όπως έκανε γνωστό ο Νίκος Χαρδαλιάς, σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική η κυκλοφορία θα επιτρέπεται τα Σαββατοκύριακα μέχρι τις 6 το απόγευμα (απαγόρευση 18:00-05:00) ενώ αναστέλλεται η διά ζώσης λειτουργία των Λυκείων.

Επίσης, τα καταστήματα λιανικού εμπορίου θα λειτουργούν μόνο με click away, ενώ  θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους κομμωτήρια, κουρεία, υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής, ΟΠΑΠ και ΚΤΕΟ.

Το ωράριο λειτουργίας θα είναι από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 7 το πρωί έως τις 8 το βράδυ και μόνο και το Σάββατο παραμένουν κλειστά.

Μάλιστα, το Σάββατο παραμένουν ανοιχτά μόνο τα σούπερ μάρκετ, τα καταστήματα τροφίμων, οι φούρνοι, τα βενζινάδικα και τα φαρμακεία μόνο από τις 7 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Διευκρινίζεται ότι και η λειτουργία λαϊκών αγορών αναστέλλεται τα Σαββατοκύριακα με ισχύ από το επόμενο Σαββατοκύριακο (13-14 Φεβρουαρίου), ενώ τέλος οι χώροι λατρείας λειτουργούν με τον τρόπο που ισχύει μέχρι σήμερα.

Θέμα:
Lockdown (1669)
Tags:
lockdown, COVID-19, κορονοϊός, μέτρα προστασίας, νέα μέτρα, Μέτρα, Αττική
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK