09:36 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1539)
0 10
Βρείτε μας

Ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα, αναφέρθηκε και στα μέτρα για τα πρακτορεία ΟΠΑΠ στην Αθήνα.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων ανακοίνωσε περαιτέρω περιοριστικά μέτρα στους δήμους Θήρας, Μυκόνου, Χαλκιδέων, Πατρέων και Αγίου Νικολάου Κρήτης. Στις περιοχές αυτές από αύριο στις 6 το πρωί αναστέλλεται η λειτουργία των πρακτορείων ΟΠΑΠ.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς έκανε γνωστές και τις αποφάσεις που πάρθηκαν για Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική και αρχικά στα μέτρα όσον αφορά τα πρακτορεία ΟΠΑΠ είπε πως θα λειτουργούν κανονικά, με τους όρους και τα μέτρα που ήδη ισχύουν, αλλά στη συνέχεια έγινε διευκρίνιση πως και στις κόκκινες περιοχές δεν θα ανοίξουν.

Οπότε τα πρακτορεία ΟΠΑΠ δεν θα λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες Αττικής, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής και Λέσβου.

Όσον αφορά τις περιοχές πορτοκαλί επιπέδου, θα ισχύει κανονικά η λειτουργία των πρακτορείων ΟΠΑΠ με συγκεκριμένα μέτρα, όπως είναι η απόσταση μεταξύ των πελατών, απόσταση 2 μέτρων μεταξύ πελατών και ταμείου, αλλά και η υποχρεωτική χρήση μάσκας για πελάτες και προσωπικό. Δεν ισχύει, πάντως, το ίδιο για τα ΟΠΑΠ PLAY.

Κυκλοφορία μέχρι 6 το απόγευμα

Υπενθυμίζουμε πως σε καθεστώς αυστηρότερων περιοριστικών μέτρων εισέρχεται από αύριο, Σάββατο (6/2), η Αττική μιας και το επιδημιολογικό της φορτίο είναι αυξημένο.

Όπως έκανε γνωστό ο Νίκος Χαρδαλιάς, σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική η κυκλοφορία θα επιτρέπεται τα Σαββατοκύριακα μέχρι τις 6 το απόγευμα (απαγόρευση 18:00-05:00) ενώ αναστέλλεται η διά ζώσης λειτουργία των Λυκείων.

Θέμα:
Lockdown (1539)
Tags:
κορονοϊός, πανδημία, Αθήνα, Αττική, Νίκος Χαρδαλιάς, νέα μέτρα, Πρακτορεία ΟΠΑΠ, ΟΠΑΠ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK