23:32 08 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό που σημειώθηκε στο κέντρο υπερυψηλής τάσης του ΑΔΜΗΕ στον Ασπρόπυργο εξέδωσε το Πυροσβεστικό Σώμα.

Ανακοίνωση σχετικά με το ατύχημα που σημειώθηκε στο κέντρο υπερυψηλής τάσης του ΑΔΜΗΕ στον Ασπρόπυργο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα πολλές περιοχές της Αττικής αλλά και της Πελοποννήσου να μείνουν χωρίς ρεύμα, εξέδωσε το Πυροσβεστικό Σώμα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: «Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά, μεικτό κλιμάκιο της ΕΛΑΣ και του ΠΣ, έχουν μεταβεί στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε υποσταθμό της ΑΔΜΗΕ στα Nεόκτιστα Ασπροπύργου, για την διερεύνηση των αιτιών. Πραγματοποιείται κατάσβεση από τις πυροσβεστικές δυνάμεις, με την συνδρομή ειδικού οχήματος κατάσβεσης πυρκαγιών διυλιστηρίων και από δυνάμεις της ΕΜΑΚ. Ταυτόχρονα, δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος κινητοποιήθηκαν και αντιμετώπισαν συμβάντα παροχής βοηθείας κυρίως εξ αιτίας εγκλωβισμών σε ανελκυστήρες, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, ως συνέπεια της διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος. Στο σημείο της πυρκαγιάς βρίσκεται ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Βασίλειος Παπαγεωργίου και ο Αρχηγός του ΠΣ».
Tags:
ανακοίνωση, διακοπή ρεύματος, ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ, Πυροσβεστική
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK