10:42 03 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

«Έφυγε» από τη ζωή νικημένος από την επάρατη νόσο στα 57 του χρόνια ο δημοσιογράφος Νάσος Νασόπουλος, ο άνθρωπος που δημιούργησε την ιστοσελίδα thebest.gr.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο δημοσιογράφος Νάσος Νασόπουλος, γνωστότερος στο ευρύ κοινό ως ο άνθρωπος πίσω από την ιστοσελίδα thebest.gr, που απέδειξε πως μέσω του διαδικτύου η ενημέρωση στην περιφέρεια είναι εξίσου σημαντική με αυτή των μητροπόλεων.

Ο Νάσος Νασόπουλος «έφυγε» νικημένος από την επάρατη νόσο, αλλά το δημοσιογραφικό «μικρόβιο» ήταν πιο δυνατό από την ασθένειά του και έτσι μέχρι και την 29η Ιανουαρίου, λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό του, συνέχισε να γράφει και μάλιστα για τη μάχη που έδινε.

Δυστυχώς όμως, στα 57 του χρόνια, ο Νάσος Νασόπουλος «έφυγε», έχοντας ωστόσο κοντά του την επίσης δημοσιογράφο και διευθύντρια του thebest.gr Νεκταρία Ντούκα, καθώς και τα δύο παιδιά, τους γιους του Περικλή και Θάνο, τους οποίους είχε αποκτήσει από τον προηγούμενο γάμο του με την Ντοραλίνα Γκολφινοπούλου, η οποία του στάθηκε επίσης μέχρι το τέλος.

Η είδηση του θανάτου του Νάσου Νασόπουλου από το thebest.gr

Η ιστοσελίδα που δημιούργησε ο δημοσιογράφος εξέδωσε ένα κείμενο στη μνήμη του Νάσου Νασόπουλου με τίτλο «Έφυγε» ο Νάσος - Το thebest.gr έχασε την «ψυχή» του».

Tags:
Πάτρα, δημοσιογράφος, ιστοσελίδα, καρκίνος, θάνατος
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK