17:20 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 22
Βρείτε μας

Σε «κορονοπάρτι» που έσπευσαν αστυνομικοί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, εντόπισαν δύο κοπέλες να προσπαθούν να διαφύγουν πηδώντας σε διπλανή ταράτσα.

Ακριβά πλήρωσαν την απόφασή τους να συμμετάσχουν σε κορονοπάρτι στη Θεσσαλονίκη κάτοικοι της συμπρωτεύουσας, στους οποίους επιβλήθηκε πρόστιμο αφού δεν τήρησαν τους κανονισμούς και τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, το πάρτι πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης σε διαμέρισμα πολυκατοικίας που βρισκόταν στον τέταρτο όροφο και μάλιστα δίπλα σε γραφεία της Νέας Δημοκρατίας.

Οι οκτώ συμμετέχοντες, ηλικίας από 25 έως 30 ετών, συγκεντρώθηκαν στο εν λόγω διαμέρισμα, αλλά η δυνατή μουσική την οποία άκουγαν διασκεδάζοντας, έκανε τους γείτονες να ειδοποιήσουν τις αστυνομικές αρχές.

Προσπάθεια απόδρασης από ταράτσα

Ωστόσο, όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο και ανέβηκαν στο διαμέρισμα της πολυκατοικίας, εντόπισαν τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να προσπαθεί να φυγαδεύσει δύο κοπέλες, τις οποίες βοηθούσε να πηδήξουν σε διπλανή ταράτσα, ώστε να γλιτώσουν το πρόστιμο.

Όμως τελικά οι συμμετέχοντες του κορονοπάρτι δέχτηκαν το προβλεπόμενο πρόστιμο των 300 ευρώ, με τον ιδιοκτήτη του σπιτιού να την «πληρώνει» πιο ακριβά, καθώς το δικό του πρόστιμο φτάνει τα 3.000 ευρώ.

Tags:
lockdown, μέτρα προστασίας, κορονοϊός, ταράτσα, Ελληνική Αστυνομία, πρόστιμα, πρόστιμο, πάρτι, Θεσσαλονίκη
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK