08:51 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2846)
0 12
Βρείτε μας

Η διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Σωτηρία» Μίνα Γκάγκα εξέφρασε την ανησυχία της για την αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία.

Ανήσυχη για την αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία εμφανίστηκε η Μίνα Γκάγκα, πρόεδρος του κεντρικού συμβουλίου Υγείας και διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής κλινικής του νοσοκομείου «Σωτηρία» μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. 

«Η κάλυψη είναι σχεδόν 100% στους θαλάμους COVID» τόνισε η κ. Γκάγκα, υπογραμμίζοντας ότι αν χρειαστεί θα μετατραπούν και άλλες κλινικές του νοσοκομείου σε COVID. 

Στις ΜΕΘ εκτίμησε πως τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα, αλλά ένα μικρό ποσοστό των ασθενών στους θαλάμους, που κυμαίνεται από 10% έως 15%, «θα χρειαστούν μονάδα τις επόμενες ημέρες».

Ακόμα απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να προσέχουν πάρα πολύ, να φορούν τις μάσκες και να κρατούν τις αποστάσεις και σημείωσε ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Αττική είναι η κούραση του πληθυσμού.

Η ίδια ανέφερε πως αν κάνουμε lockdown, θα βοηθούσε από άποψη υγείας, αλλά εξέφρασε την ελπίδα να μην γίνει κάτι τέτοιο γιατί ο αντίκτυπος θα είναι πάρα πολύ μεγάλος.

«Ειλικρινά ελπίζω ότι δεν θα γίνει. Να σφίξουμε όλοι μαζί τα δόντια να προσπαθήσουμε να βγούμε καλά» είπε η κα Γκάγκα.
Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2846)
Tags:
κορονοϊός, νοσοκομεία, SARS-CoV-2, COVID-19
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK