07:25 03 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1600)
0 03
Βρείτε μας

Σκέψεις για επιβολή «κόφτη» στη μετακίνηση από δήμο σε δήμο με περιορισμούς σε συγκεκριμένους κωδικούς στο SMS μετακίνησης και συγκεκριμένα στους «2» και «6». Τι δήλωσε η Αριστοτελία Πελώνη.

Στο ενδεχόμενο περιορισμό των κωδικών μετακινήσεων αναφέρθηκε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Σε ερώτηση σχετικά με το εάν υπάρχει πιθανότητα να απαγορευτούν οι μετακινήσεις από δήμο σε δήμο για την πραγματοποίηση αγορών, αλλά και για δραστηριότητες άθλησης, η κα Πελώνη αναφέρθηκε στη διαδικασία που ακολουθείται για τη λήψη των όποιων αποφάσεων. 

Όπως είπε, τα «δεδομένα αξιολογούνται. Αξιολογούνται από την κυβέρνηση, αξιολογούνται από τους ειδικούς» και κάθε «εβδομάδα πάμε βήμα-βήμα».

Συνεχίζοντας, ωστόσο, η κα Πελώνη έβαλε έναν «αστερίσκο» τονίζοντας ότι τα μέτρα, πέρα από την οποία σκοπιμότητα μπορεί να έχουν πρέπει να είναι και εφαρμόσιμα.

Στο τραπέζι ο «κόφτης» στη μετακίνηση από δήμο σε δήμο

Σημειώνεται πως ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σε πρωινή του συνέντευξη στον ΑΝΤ1, είχε γνωστοποιήσει πως είναι στο τραπέζι η εφαρμογή «κόφτη» στους κωδικούς 2 και 6.

Υπενθυμίζεται ότι οι δύο κωδικοί αφορούν στις αγορές και την άθληση για τις μετακινήσεις από δήμο σε δήμο.

Ο κ. Γεωργιάδης, όμως, εξέφρασε την αντίθεσή του προς την επιβολή ενός τέτοιου μέτρου.

Θέμα:
Lockdown (1600)
Tags:
Άδωνις Γεωργιάδης, 13033, SMS, κωδικός, μετακίνηση, lockdown
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK