17:09 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Στον συγκεκριμένο σκηνοθέτη που κατήγγειλε ο Απόστολος Καμιτσάκης και φέρεται να ζητούσε από αγόρια να αυνανίζονται μπροστά του, είχε αναφερθεί και ο Χάρης Ρώμας.

Μια νέα σοκαριστική καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό σκηνοθέτη είδε το φως της δημοσιότητας.

Ο ηθοποιός Απόστολος Καμιτσάκης, ο οποίος υποδύεται τον πάτερ Δημήτριο στο «Καφέ της Χαράς», μίλησε στο «Πρωινό» του ANT1, όπου δεν δίστασε να αποκαλύψει τη δική του τραυματική εμπειρία με έναν γνωστό σκηνοθέτη, του οποίου ωστόσο το όνομα δεν αποκάλυψε.

«Είχα τα αντανακλαστικά να μπορέσω να το προσπεράσω. Δεν είναι πρόσφατο, έγινε το 2017. Είχα κάποια μικρή εμπειρία από οντισιόν, αλλά ήμουν στα τελειώματα της σχολής. Πήγα, λοιπόν, στην ακρόαση για το έργο Φρανκεστάιν. Αυτή η ταινία ακουγόταν ότι θα γίνει πολύ καιρό… Την τραβούσε από τα μαλλιά…» ανέφερε αρχικά.

Ακολούθως, ο Απόστολος Καμιτσάκης εξομολογήθηκε ότι κατά την ακρόαση, ο σκηνοθέτης τού ζήτησε αφού πει τον μονόλογο με έμμεσο τρόπο, να γδυθεί και να αυνανιστεί ή να ουρήσει σε κάποια γωνία.

Κάτι που, όπως είπε, «δεν έστεκε πουθενά και δεν έβγαζε κανένα νόημα».

Αφού σημείωσε, δε, πως δεν του έδωσε σημασία, διευκρίνισε ότι ο σκηνοθέτης δεν τον ανάγκασε να βγάλει τα ρούχα του.

«Παίρνεις μια απόφαση και λες δεν θα το κάνω και τέλος. Τελείωσε η ακρόαση και έφυγα» δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Καμιτσάκης.

Λίγους μήνες μετά μάλιστα, σύμφωνα πάντα με τον ηθοποιό, ο γνωστός σκηνοθέτης τον πήρε τηλέφωνο για να πάνε για καφέ και να μιλήσουν για μια δουλειά.

Ο Απόστολος Καμιτσάκης δέχθηκε, ωστόσο διαπίστωσε πως και πάλι του έλεγε «πράγματα που δεν έβγαζαν νόημα» και δεν ασχολήθηκε περαιτέρω.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, ο Χάρης Ρώμας είχε αποκαλύψει πως υπάρχει και ένας τρίτος σκηνοθέτης, ο οποίος ζητούσε από αγόρια να αυνανιστούν, σημειώνοντας ότι ο Απόστολος Καμιτσάκης που είχε ακούσει το όνομά του το επιβεβαίωσε.

Tags:
σκηνοθέτης, σεξουαλική παρενόχληση, σεξουαλική κακοποίηση, θέατρο, ηθοποιοί, ηθοποιός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK