22:26 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Ο ηθοποιός είχε σοκάρει με την εξομολόγησή του για τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε σε ηλικία 19 ετών από γνωστό σκηνοθέτη.

Να παρέμβει αυτεπάγγελτα η Δικαιοσύνη, προκειμένου να αρχίσει εισαγγελική έρευνα, ζητά ο πρώην ηθοποιός, ο οποίος έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από γνωστό σκηνοθέτη όταν ήταν 19 ετών.

Σε διαφορετική περίπτωση, όπως κατέστησε σαφές, μέσω του δικηγόρου του, θα κινηθεί ο ίδιος νομικά κατά του σκηνοθέτη, αποκαλύπτοντας το όνομά του.

«Ο εντολέας μου έχει πλήρη συνείδηση της σοβαρότητας των καταγγελιών του. Από την άλλη επειδή είναι βαρύτατα εγκλήματα, που έχει υποστεί, αφορούν όμως την προσωπική του ζωή, επιθυμεί σε κάθε περίπτωση να διατηρήσει αυτή τη στιγμή το πρόσωπό του και το όνομά του έξω από τη δημοσιότητα» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του δικηγόρου του ηθοποιού Γιάννη Βλάχου.

Παράλληλα, τόνισε ότι, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, «περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να επιδείξει τα αντανακλαστικά που προσφάτως έχει επιδείξει και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις και να κινηθεί αυτεπαγγέλτως».

«Σε αυτήν την περίπτωση θα έχει στη διάθεσή της όλα τα στοιχεία για να εκτιμήσει τι προκύπτει και για ποια εγκλήματα μπορεί να ασκηθούν διώξεις» πρόσθεσε ο Γιάννης Βλάχος.

Διευκρίνισε, δε, ότι δεν πρόκειται περί ανώνυμης καταγγελίας, αλλά αποτελεί επιλογή του εντολέα του να μην δημοσιοποιηθεί το όνομά του λόγω της βαθιάς προσωπικής φύσης των εγκλημάτων που καταγγέλλει.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη φρικιαστική περιγραφή του ηθοποιού, σε ηλικία 19 ετών, υπέστη σεξουαλική κακοποίηση από τον πασίγνωστο σκηνοθέτη, στα χέρια του οποίου έζησε τον εφιάλτη όταν τον επισκέφθηκε σπίτι του για μια οντισιόν.

Tags:
Δικαιοσύνη, σκηνοθέτης, θέατρο, σεξουαλική κακοποίηση, ηθοποιός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK