23:39 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Απάντηση στα όσα ισχυρίστηκε ο Παύλος Χαϊκάλης δίνει η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή, η οποία τον έχει καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση.

Η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή απάντησε στα όσα δήλωσε ο Παύλος Χαϊκάλης, σχετικά με την καταγγελία που προχώρησε εις βάρος του για σεξουαλική παρενόχληση.

Η ηθοποιός δεν είχε κατονομάσει τον ηθοποιό ως τον άνθρωπο που την παρενόχλησε, ωστόσο ο ίδιος ο κ. Χαϊκάλης παραδέχθηκε πως ήταν αυτός στον οποίο αναφερόταν.

Ο κ. Χαϊκάλης, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο OΡΕΝ, δήλωσε πως ήταν ερωτευμένος με την κα Αραβή, η οποία ήταν μαθήτριά του στη δραματική σχολή, και ισχυρίστηκε πως ως «άνδρας παλιάς κοπής» δεν δέχθηκε το όχι της και επέμεινε. 

Παράλληλα, ζήτησε συγγνώμη τόσο από την ίδια όσο και από τους γονείς της που είχαν λάβει γνώση της υπόθεσης.

Τι απαντά η ηθοποιός

Η κα Αραβή, σε επικοινωνία που είχε με τη Φαίη Σκορδά από τον ΑΝΤ1, τόνισε πως εμμένει στην καταγγελία που έχει κάνει κατά του κ. Χαϊκάλη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και τα όσα δήλωσε ο ηθοποιός δεν αλλάζουν κάτι.

Όσον αφορά στη συγγνώμη του, δεν θέλησε να τη σχολιάσει και δήλωσε πως θα περιμένει να δει εάν θα υπάρξουν κι άλλες καταγγελίες κατά του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Tags:
σεξουαλική παρενόχληση, καταγγελία, Παύλος Χαϊκάλης, Ηλιάνα Αραβή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK