09:59 09 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

Έντεκα φιαλίδια με εμβόλια κατά του κορονοϊού που ήταν αποθηκευμένα στο φαρμακείο του Δρομοκαΐτειου καταστράφηκαν λόγω της διακοπής ρεύματος από την πυρκαγιά στον Ασπρόπυργο.

Στην καταστροφή των 11 φιαλιδίων με εμβόλια κατά του κορονοϊού στο Δρομοκαΐτειο, εξαιτίας της διακοπής ρεύματος από την πυρκαγιά που ξέσπασε στον υποσταθμό της ΑΔΜΗΕ στον Ασπρόπυργο, αναφέρθηκε η Αριστοτελία Πελώνη.

Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος διευκρίνισε ότι το νοσοκομείο προμηθεύεται νέα φιαλίδια, προκειμένου να πραγματοποιηθούν όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού, ενώ δεν συντρέχει κανένας λόγος περαιτέρω ανησυχίας.

«Από τη χτεσινή διακοπή ρεύματος αποσύρθηκαν για λόγους ασφαλείας 11 φιαλίδια στο "Δρομοκαΐτειο". Το νοσοκομείο προμηθεύεται νέα φιαλίδια με στόχο να πραγματοποιηθούν μέχρι το τέλος της ημέρας όλα τα σημερινά ραντεβού. Οι πολίτες που έχουν προγραμματισμένο ραντεβού έχουν ενημερωθεί σχετικά» κατέστησε σαφές.

Παράλληλα, ανέφερε ότι περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές στην απογευματινή ενημέρωση από το Υπουργείο Παιδείας.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, αν και δούλεψε η γεννήτρια στο φαρμακείο του νοσοκομείου, όπου είναι αποθηκευμένα τα εμβόλια, υπήρξε βλάβη στον πίνακα, με αποτέλεσμα να καταστραφούν 11 φιαλίδια με 66 δόσεις του εμβολίου κατά της COVID-19.

Οι συγκεκριμένες δόσεις προορίζονταν για πολίτες.

Tags:
εμβολιασμός, Δρομοκαΐτειο, κορονοϊός, εμβόλιο, εμβόλια
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK