Σε εξέλιξη βρίσκεται σήμερα, 8 Φεβρουαρίου, η ενημέρωση για την εξέλιξη της εμβολιαστικής κάλυψης κατά του κορονοϊού από την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους. Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών πραγματοποιείται στο Υπουργείο Υγείας.
Υπενθυμίζεται ότι ενώ η επιχείρηση «Ελευθερία» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, 11 φιαλίδια με εμβόλια κατά του κορονοϊού καταστράφηκαν στο Δρομοκαΐτειο εξαιτίας της διακοπής ρεύματος από την πυρκαγιά που ξέσπασε στον υποσταθμό της ΑΔΜΗΕ στον Ασπρόπυργο, όπως ανέφερε σήμερα η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.
Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, αν και δούλεψε η γεννήτρια στο φαρμακείο του νοσοκομείου, όπου είναι αποθηκευμένα τα εμβόλια, υπήρξε βλάβη στον πίνακα, με αποτέλεσμα να καταστραφούν 11 φιαλίδια με 66 δόσεις του εμβολίου κατά της COVID-19.
Πατώντας το κουμπί "Δημοσίευση", σημαίνει ότι συμφωνείτε με την επεξεργασία των δεδομένων από τον λογαριασμό σας στο Facebook για να μπορέσετε να σχολιάσετε τις ειδήσεις στον ιστότοπό μας χρησιμοποιώντας αυτό τον λογαριασμό. Μπορείτε να βρείτε λεπτομερή περιγραφή της διαδικασίας επεξεργασίας στην Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων.
Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας όλα τα σχόλια σας.
Όλα τα σχόλια
Προεπισκόπηση νέων σχολίων (0)
σε απάντηση του(Προεπισκόπηση σχολίουΑπόκρυψη σχολίου)