14:14 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
COVID-19 Ελλάδα (2849)
0 0 0
Βρείτε μας

Για την πορεία του εμβολιασμού του ελληνικού πληθυσμού κατά της COVID-19, ενημερώνουν η Μαρία Θεοδωρίδου και ο Μάριος Θεμιστοκλέους.

Σε εξέλιξη βρίσκεται σήμερα, 8 Φεβρουαρίου, η ενημέρωση για την εξέλιξη της εμβολιαστικής κάλυψης κατά του κορονοϊού από την πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους. Η ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών πραγματοποιείται στο Υπουργείο Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι ενώ η επιχείρηση  «Ελευθερία» βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, 11 φιαλίδια με εμβόλια κατά του κορονοϊού καταστράφηκαν στο Δρομοκαΐτειο εξαιτίας της διακοπής ρεύματος από την πυρκαγιά που ξέσπασε στον υποσταθμό της ΑΔΜΗΕ στον Ασπρόπυργο, όπως ανέφερε σήμερα η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

Σύμφωνα με την ΠΟΕΔΗΝ, αν και δούλεψε η γεννήτρια στο φαρμακείο του νοσοκομείου, όπου είναι αποθηκευμένα τα εμβόλια, υπήρξε βλάβη στον πίνακα, με αποτέλεσμα να καταστραφούν 11 φιαλίδια με 66 δόσεις του εμβολίου κατά της COVID-19.

Θέμα:
COVID-19 Ελλάδα (2849)
Tags:
COVID-19, εμβόλιο, εμβολιασμός, κορονοϊός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK