05:22 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 01
Βρείτε μας

O δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη μιλά για την παραίτηση του καλλιτεχνική διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου και το σάλο γύρω από αυτή.

Για τα δημοσιεύματα που αφορούν στον πελάτη του μίλησε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη Νίκος Γεωργουλέας μετά και την παραίτησ;h του από τη θέση καλλιτεχνική διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου.

«Υπάρχουν πολλές φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα φτάσουμε στα δικαστήρια χωρίς να έχω λάβει μία κλήση ή κάποιο δικόγραφο. Τέτοιου είδους φήμες βλάπτουν οποιονδήποτε. Ο κ. Λιγνάδης έχει δώσει εντολές προκειμένου να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του και ο ίδιος πράττει αναλόγως. Και εμείς ενημερωνόμαστε από τα ΜΜΕ. Δεν έχουμε τίποτα στα χέρια μας, είτε σε πειθαρχικό είτε σε ποινικό επίπεδο» είπε ο κ. Γεωργουλέας.

Ο σκηνοθέτης έκλεισε τη Δευτέρα τους λογαριασμούς του στα social media και ξεκαθάρισε ότι θα κινηθεί νομικά απέναντι σε όσους μιλούν εις βάρος του.

Πάντως, η θύελλα που έχει ξεσπάσει στον καλλιτεχνικό χώρο δεν λέει να κοπάσει.

Η πρώτη επίσημη καταγγελία στην εισαγγελία αφορά σε 15χρονο τότε άτομο που καταγγέλlει ότι βιάστηκε από ηθοποιό και σκηνοθέτη, γνωστό στοn χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου.

Tags:
παραίτηση, καταγγελίες, καταγγελία, σκηνοθεσία, Δημήτρης Λιγνάδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK