05:09 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Ελληνικό #MeToo (281)
0 0 0
Βρείτε μας

Ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά το τέλος της συνεργασίας του με την ΕΡΤ και τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», μένει και εκτός από το θέατρο Μουσούρη.

Οι εξελίξεις στον καλλιτεχνικό χώρο είναι καταιγιστικές, καθώς μετά την ανακοίνωση της ΕΡΤ πως σταματά η συμμετοχή του Πέτρου Φιλιππίδη από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» γίνεται γνωστό πως υπήρξε ένα email των συμπρωταγωνιστών του που ζητούσαν να απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, μερίδα ηθοποιών της σειράς ζήτησε να σταματήσει η συμμετοχή του στη σειρά και λίγο αργότερα ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς κρατικής τηλεόρασης που ανακοίνωνε ότι θα συνεχιστούν τα γυρίσματα χωρίς τον κ. Φιλιππίδη. 

Ο τηλεοπτικός σταθμός OΡΕΝ ενημέρωσε πως ο ρόλος του ηθοποιού θα «εξαφανιστεί» από τη σειρά και δεν θα υπάρξει αντικατάστασή του από κάποιον άλλον. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τα επεισόδια της σειράς που έχουν γυριστεί θα προβληθούν για να μην στερηθούν οι υπόλοιποι συντελεστές την αμοιβή τους.

Φαίνεται, μάλιστα, πως θα δημιουργηθεί ένας νέος ρόλος στη σειρά, διαφορετικός από αυτόν τον κ. Φιλιππίδη.

Εκτός και από το θέατρο Μουσούρη

Παράλληλα, σήμερα έγινε γνωστό πως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία του θεάτρου Μουσούρη με τον ηθοποιό, μετά από 20 χρόνια.

Στο ίδιο πλαίσιο και η Digea, πάροχος ψηφιακού σήματος στην Ελλάδα, κατέβασε από την πλατφόρμα της τη διαφήμισή της, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο γνωστός ηθοποιός.

Θέμα:
Ελληνικό #MeToo (281)
Tags:
ΕΡΤ, θέατρο, Πέτρος Φιλιππίδης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK