00:28 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 10
Βρείτε μας

Η Ηλιάνα Αραβή κατέθεσε επίσημα την καταγγελία της για σεξουαλική παρενόχληση κατά του Παύλου Χαϊκάλη στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. Όσα αναφέρει η ηθοποιός.

Επίσημα πλέον κατατέθηκε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών η καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή κατά του Παύλου Χαϊκάλη. Η ηθοποιός κατηγορεί τον κ. Χαϊκάλη για σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μαθήτρια στη Δραματική Σχολή κι εκείνος καθηγητής της σύμφωνα με όσα έφερε στο φως η εκπομπή «TLive» στον ALPHA.

Κατά την καταγγελία, η κα Αραβή εξηγεί ότι τον γνώρισε όταν ήταν καθηγητής της όπου άρχισε να τη φλερτάρει σε πρώτη φάση διακριτικά και στη συνέχεια επίμονα. Σύμφωνα με την ίδια το φλερτ κλιμακώθηκε «αγγίζοντας τα όρια της σεξουαλικής παρενόχλησης».

Στη συνέχεια, όπως αναφέρεται στην καταγγελία, ο ηθοποιός της πρότεινε να πάρει μέρος σε ακρόαση για την τηλεοπτική σειρά «50-50». Αφού συμμετείχε στην οντισιόν, λίγο καιρό μετά ο κ. Χαϊκάλης της τηλεφώνησε «κάνοντας χρήση ρυπαρής γλώσσας σεξουαλικού περιεχομένου».

«Μου τηλεφώνησε δηλώνοντάς μου ότι αυτοϊκανοποιείται κάνοντας χρήση ρυπαρής γλώσσας. [...] Ούσα σοκαρισμένη προσπάθησα να τον μεταφέρω στην τάξη, λέγοντάς του ότι τον βλέπω σαν μπαμπά μου και ακολούθως διέκοψα την τηλεφωνική επικοινωνία. Έκτοτε ο καταγγελλόμενος δεν επιδίωξε να με παρενοχλήσει σεξουαλικώς» αναφέρεται στην καταγγελία.

Στο πλαίσιο αυτό, η κα Αραβή ζητά από το Σωματείο των Ηθοποιών να κινήσει την προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία κατά του καταγγελλόμενου ηθοποιού.

Tags:
σεξουαλική παρενόχληση, καταγγελία, Παύλος Χαϊκάλης, Ηλιάνα Αραβή
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK