05:55 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 03
Βρείτε μας

«Είναι η ώρα να αλλάξουμε τον δικομματισμό των εγκλημάτων και των πολιτικών εκμετάλλευσης και μιζέριας που μας έχουμε φτάσει στον πάτο» τόνισε ο Ν.Ο.Ε.

Ο γνωστός Έλληνας ράπερ «Ν.Ο.Ε.» (ή αλλιώς Βασίλειος Στρατής) ιδιαίτερα γνωστός στις νεότερες ηλικίες, με 10λεπτο στον προσωπικό του λογαριασμό στο YouTube, ανακοίνωσε πως θα πολιτευτεί, ιδρύοντας πολιτικό κόμμα.

«Κατεβαίνω στην πολιτική ή μάλλον ανεβαίνω» ήταν μερικά από τα λόγια του, ενώ εξήγησε πως: «Δεν θα γίνω πολιτικός», αλλά ένας «εκπρόσωπος του λαού, ένας άνθρωπος δικός σας».

Επεσήμανε μάλιστα πως επιθυμεί να ασχοληθεί με τα κοινά «για να αλλάξει θετικά ο κόσμος μας, με σκοπό την αναγέννηση, την αναβάθμιση, την ανανέωση, την πρόοδο, την ανάπτυξη, την αυτονομία και την επίτευξη μιας ισχυρής Ελλάδας, προστατεύοντας τα συμφέροντα της μεγάλης μάζας των Ελλήνων».

«Στην πολιτική χρειαζόμαστε ανθρώπους με μεγάλη καρδιά και μικρή τσέπη» πρόσθεσε ο ράπερ, ενώ ζήτησε τη συγκέντρωση 200 υπογραφών ώστε να κατατεθεί η πρότασή του στον Άρειο Πάγο.

Αναφερόμενος στους πολιτικούς του υπάρχοντος συστήματος τόνισε: «Δεν επιζητούν το καλό μας. Καταφέρανε την αφύπνισή μας, να πάρουμε τη δύναμη στα χέρια μας και να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν. Δεν αξίζουν την ψήφο μας και δεν τους θέλουμε πια. Φτάνει η κοροϊδία, δεν είμαστε πρόβατα προς σφαγή. Η υπομονή έχει και τα όριά της. Τελειώσανε, τα φάγανε τα ψωμιά τους. Μια νέα μέρα ανατέλλει. Μια μέρα φωτεινή, μια μέρα θεϊκή. Δική μας και όχι δική τους».

Tags:
πολιτικά κόμματα, πολιτικός, πολιτική, κόμμα, ράπερ
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK