02:49 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 02
Βρείτε μας

Θέση απέναντι από τον Δημήτρη Λιγνάδη παίρνει το μέλος του «Ρουβίκωνα» Γιώργος Καλαϊτζίδης, εν μέσω της σωρείας καταγγελιών για υποθέσεις σεξουαλικής παρενόχλησης που έρχονται στη δημοσιότητα.

Σε επίθεση κατά του Δημήτρη Λιγνάδη προχωράει το μέλος του «Ρουβίκωνα» Γιώργος Καλαϊτζίδης, καθώς το όνομα του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου έχει βρεθεί στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα, σχετικά με τις καταγγελίες για περιπτώσεις σεξουαλικής παρενόχλησης. 

Ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, με ανάρτησή του στο Facebook, χρησιμοποιώντας υβριστικούς χαρακτηρισμούς για τον Δημήτρη Λιγνάδη, σημειώνει μεταξύ άλλων ότι «επειδή έχει άκρες βάζει κόσμο να παίρνει τηλέφωνα και να απειλεί κόσμο για να μην κινηθούν νομικά εναντίον του», προσθέτοντας ότι «έχουμε μπει και άλλοι στο παιχνίδι».

Ανάρτηση του Γιώργου Καλαϊτζίδη στο Facebook για τον Δημήτρη Λιγνάδη
© Φωτογραφία : Γιωργος Καλαϊτζίδης / Facebook
Ανάρτηση του Γιώργου Καλαϊτζίδη στο Facebook για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Υπενθυμίζεται ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης παραιτήθηκε από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, στον απόηχο των όσων είχαν δει το φως της δημοσιότητας και καθώς οι καταγγελίες για περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης στον χώρο του θεάτρου διαδέχονται η μία την άλλη. Ο ίδιος έκανε λόγο για «προσωπικές επιθέσεις» και «σκοπιμότητες».

Μιλώντας, χθες, στον ΑΝΤ1, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά «αν υπάρξει σαφής πρόκληση σε βάρος μου», όπως είπε. 

Για «φήμες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί» έχει μιλήσει, εν τω μεταξύ, και ο δικηγόρος του Νίκος Γεωργουλέας.

Tags:
σεξουαλική παρενόχληση, σεξουαλική κακοποίηση, καταγγελίες, Εθνικό Θέατρο, Δημήτρης Λιγνάδης, Ρουβίκωνας
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK