08:59 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Έκκληση για υπομονή μέχρι να ολοκληρωθεί το έργο του πειθαρχικού συμβουλίου για τις καταγγελίες που αφορούν σεξουαλικές παρενοχλήσεις στον χώρο του θεάτρου, απηύθυνε ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Να αρκούνται στις ανακοινώσεις του Συλλόγου Ελλήνων Ηθοποιών και να κάνουν υπομονή ζητά ο πρόεδρος του συλλόγου Σπύρος Μπιμπίλας αναφορικά με το μεγάλο ενδιαφέρον που επιδεικνύεται από τα ΜΜΕ για τις υποθέσεις οι οποίες βρίσκονται στο πειθαρχικό και αφορούν καταγγελίες σε βάρος ανθρώπων του θεάτρου. 

«Λόγω της μεγάλης πίεσης από όλους τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς όλης της χώρας, περιοδικών εφημερίδων και site που πολιορκούν το σωματείο μας και εμένα προσωπικά για διευκρινήσεις και νεότερα παρακαλώ να διαβάζουν από τη σελίδα του ΣΕΗ και να αρκούνται σε αυτές» αναφέρει.

Επαναλαμβάνουν ότι όταν θα τελειώσουν οι τυπικές και νόμιμες διαδικασίες του πειθαρχικού μας συμβουλίου θα βγουν επίσημες ανακοινώσεις.

«Παρακαλώ λοιπόν πολύ τουλάχιστον για αυτές τις λίγες ημέρες να κάνετε υπομονή αφού σας ευχαριστήσω για το ενδιαφέρον σας και για το ότι μέχρι σήμερα έχετε βοηθήσει στην παρουσίαση του έργου του ταμείου αλληλοβοήθειας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών και προσωπικά εμένα στην παρουσίαση όλων των συμμετοχών μου σε θεατρικές οι τηλεοπτικές δουλειές. Όσες εκπομπές βγουν στον αέρα ήταν ήδη γυρισμένες» σημειώνει.
Tags:
πειθαρχική επιτροπή, σεξουαλική παρενόχληση, σεξουαλική κακοποίηση, καταγγελίες, θέατρο, ηθοποιοί, ηθοποιός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK