06:20 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1530)
0 03
Βρείτε μας

Η εξειδίκευση των νέων μέτρων για το ολικό lockdown στην Αττική αναμένεται να πραγματοποιηθεί αύριο στις 12:00 από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 12:00 αναμένεται να εξειδικεύσει τα νέα μέτρα για την Αττική ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

Σημειώνεται ότι σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε την επιβολή ολικού lockdown στην Αττική από  μεθαύριο, Πέμπτη, και έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, αυτό σημαίνει ότι κλείνει κάθε μορφή λιανεμπορίου και στο εξής όλες οι βαθμίδες εκπαίδευσης θα λειτουργούν εξ αποστάσεως εκτός από την ειδική αγωγή που θα συνεχιστεί με φυσική παρουσία. 

Κατά την ενημέρωση από τον υφυπουργό, ανακοινώσεις θα κάνουν επίσης ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων Παναγιώτης Σταμπουλίδης, η γενική γραμματέας Ανθρώπινου Δυναμικού Δημοσίου Τομέα του Υπουργείου Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη, η γενική γραμματέας Εργασίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Άννα Στρατινάκη, καθώς και ο διοικητής της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας Άγγελος Μπίνης.

Θέμα:
Lockdown (1530)
Tags:
νέα μέτρα, Αττική, ολικό lockdown, lockdown, Νίκος Χαρδαλιάς
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK