23:25 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Την έντονη διαφωνία του με τον σκηνοθέτη Στάθη Λιβαθινό στον απόηχο των καταγγελιών για το θέατρο, εξέφρασε ο ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Tην «έκρηξη» του ηθοποιού Αλέξανδρου Μπουρδούμη προκάλεσε η πρόσφατη τοποθέτηση του σκηνοθέτη Στάθη Λιβαθινού, με φόντο τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

«Θύματα είναι μόνο οι άντρες και οι γυναίκες που έχουν υποστεί βία! Το θέατρο δεν θα πάθει τίποτα και θα συνεχίσει να επιβιώνει κι όταν εμείς γίνουμε σκόνη κ. Λιβαθινέ! Και όχι η βία δεν είναι παντού, είναι στο χέρι μας να μην είναι πουθενά. Όχι κ. Λιβαθινέ το ΕΘΝΙΚΟ οφείλει να βροντοφωνάζει και να προστατεύει τους νέους ειδικά ηθοποιούς! Η αλήθεια και η τόλμη δεν είναι κυνισμός! Κανείς δε θα κάτσει φρόνιμα πια κι αν κάποιος δεν το αντέχει, ας κάτσει αυτός φρόνιμα» ήταν το ξέσπασμα του κ. Μπουρδούμη με αναρτήσεις του στο Instagram.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Λιβαθινός δήλωσε στην «Καθημερινή» πως «είμαι βαθιά πικραμένος και απογοητευμένος, διότι πιστεύω ότι το μεγάλο θύμα θα είναι το ίδιο το θέατρο. Το θέατρο δεν είναι μια δουλειά, είναι μια αποστολή και δεν θα ήθελα να τραυματιστεί σε μια τόσο σημαντική στιγμή. Αυτά τα θέματα θέλουν προσοχή. Πάντα ελλοχεύει η κοινωνική υποκρισία. Λυπάμαι για τους ανθρώπους που υπέφεραν και υποφέρουν. Δυστυχώς η βία υπάρχει παντού».

Μάλιστα, υποστήριξε πως το Εθνικό Θέατρο πρέπει καμιά φορά, να κρατάει χαμηλόφωνα τη θέση του και τη στάση του στις καρδιές των ανθρώπων.

Tags:
θέατρο, καταγγελίες, καταγγελία, ηθοποιοί, ηθοποιός, Αλέξανδρος Μπουρδούμης
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK