10:29 03 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
Lockdown (1601)
0 0 0
Βρείτε μας

Την εκτίμησή του πως θα μειωθούν τα κρούσματα της πανδημίας με την εφαρμογή των νέων μέτρων, εξέφρασε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Βέβαιος πως η εκτίναξη των κρουσμάτων θα περιοριστεί με τα νέα μέτρα κατά της COVID-19, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ, εξήγησε πως με την έγκαιρη λήψη των μέτρων «θα αποφύγουμε να δούμε εικόνες που είδαν άλλες χώρες».

Ακόμη, ο πρόεδρος του ΠΙΣ υποστήριξε πως ο μεταλλαγμένος ιός της Βρετανίας, επειδή μεταδίδεται ταχύτερα, θα μπορούσε να είναι η κυρίαρχη μορφή του ιού μέσα στον επόμενο μήνα, διευκρινίζοντας πως δεν είναι πιο επικίνδυνος, αλλά η αυξανόμενη ταχύτητα εξάπλωσης που διαθέτει, πιέζει τα πράγματα προς πάσα κατεύθυνση.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αν ξεπεράσουμε το τέλος Μαρτίου ομαλά, με τους μαζικούς εμβολιασμούς που αναμένονται μέσα στο Μάρτιο, θα μπούμε σε μια κανονικότητα.

Καταληκτικά, υποστήριξε πως όσο πιο έγκαιρη είναι η απόφαση για το lockdown τόσο μικρότερο είναι το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να αποδώσει.

Θέμα:
Lockdown (1601)
Tags:
μέτρα προστασίας, νέα μέτρα, Μέτρα, κρούσματα Ελλάδα, κρούσματα, Αθήνα, Αττική, ολικό lockdown, lockdown
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK