05:33 04 ΜΑΡΤΙΟY 2021
ΕΛΛΑΔΑ
Λήψη σύντομου url
0 0 0
Βρείτε μας

Μια απόπειρα βιασμού εναντίον της από συνάδελφό της, αποκάλυψε η ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, η ηθοποιός Ελένη Τζώρτζη ανέφερε ότι σε ηλικία 45 ετών ένας συνάδελφός της την κλείδωσε στο καμαρίνι προκειμένου να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Η ίδια πάντως όχι μόνο δεν φοβήθηκε, αλλά απείλησε να τον δείρει, με αποτέλεσμα να γλιτώσει, αφού της άνοιξε την πόρτα και έφυγε.

Όπως ανέφερε ωστόσο, απολύθηκε εξαιτίας του γεγονότος, ενώ έχασε δουλειές λόγω της άρνησής της.

«Πώς θα αποδείξω εγώ ότι με είχε κλειδώσει κάποιος μέσα σε ένα δωμάτιο και προσπαθούσε να με βιάσει;» διερωτήθηκε χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι αυτή η δουλειά του ηθοποιού, δεν είναι επίδειξη εξουσίας. Δεν υπάρχει τίποτα που να μας καλύπτει εμάς τις γυναίκες ειδικότερα από την κακοποίηση αυτού του είδους. Πώς θα αποδείξω εγώ ότι με είχε κλειδώσει κάποιος μέσα σε ένα δωμάτιο και προσπαθούσε να με βιάσει; Είτε το κατάφερε είτε όχι. Πώς θα το αποδείξω;» τόνισε.

Ο ηθοποιός τής είπε μάλιστα πως δεν ξέρει πώς γίνονται οι καριέρες…

«Κι αν ήθελα να κάνω τέτοιου είδους καριέρα, θα την έκανα όταν ήμουν 20 ετών κι είχα άγνοια. Στα 45 που πας να μου επιβάλεις αυτό το πράγμα, νομίζεις ότι θα το ανεχτώ;» πρόσθεσε.

Η Ελένη Τζώρτζη, αφού απείλησε ότι θα τον δείρει, της άνοιξε τελικά την πόρτα και έφυγε, ωστόσο τελικά την απέλυσε.

«Και την επόμενη φορά που με ζήτησε κάποιος σκηνοθέτης, του είπε "ό,τι θέλεις από το ελληνικό θέατρο, εκτός από αυτήν". Δεν έκανα τη δουλειά μου; Δεν έκανα τη δική του τη δουλειά…» κατέληξε.
Tags:
καταγγελίες, καταγγελία, θέατρο, σεξουαλική παρενόχληση, ηθοποιός
ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ SPUTNIKΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK